E2y

Hvordan til at planlægge en badeby sommer bryllup

Hvis du elsker stranden, og du er ved at blive gift, hvorfor ikke kombinere disse to meget specielle fakta om dig og har en badeby sommer bryllup? Her er nogle tips til at hjælpe dig ud i at planlægge det ud:

Planlæg stedet og datoen

Hvordan til at planlægge en badeby sommer bryllup. Planlæg stedet og datoen.
Hvordan til at planlægge en badeby sommer bryllup. Planlæg stedet og datoen.

Planlæg stedet og datoen. Den faktiske websted og datoen for dit bryllup skal være en af ​​de første par detaljer til at planlægge. For en perfekt badeby bryllup, intet slår sommersæsonen. Må dog vide, at hvis du planlægger at have dit bryllup på et badehotel eller resort, så er du nødt til at bestille så tidligt som du kan da seaside sommer bryllupper er meget populære.

Overvej om at have dit bryllup på et privat

Overvej om at have dit bryllup på en privat, afsondret strand eller på et badehotel. Hvis du overveje at have en meget lille, intim bryllup du kunne gøre godt ved at holde det på et ikke-kommercielt, privat strand område. Dette vil bidrage til at give dit bryllup en mere meningsfuld og personlig atmosfære. Men ville du helt sikkert nødt til at gøre ekstra planer, såsom hvis der er nogen badeværelser i nærheden, eller hvis du ville have til at foretage hensættelser til bærbare toiletter, hvordan du rydde op efter brylluppet og modtagelse, og hvordan du vil oprette et telt i tilfælde af dårligt vejr.

Det er faktisk meget nemmere, hvis du har dit bryllup på et badested, da alle moderne bekvemmeligheder forventes at være ved hånden. Selvfølgelig, for denne komfort ville have til at forvente at betale mere. Du kunne have alt pakket allerede fra cateringvirksomheder til musik osv. Du vil sandsynligvis nyde godt af rabatter, hvis du tager denne mulighed, plus færre hovedpine, da de små detaljer vil blive varetaget af fagfolk.

Overveje at hyre blomsterhandlere og fotografer med erfaring håndtering seaside bryllupper. Dit tema bør være passende for webstedet, så du kan gøre godt ved at konsultere med fagfolk, der har gjort netop en badeby bryllup før. Spørg om hvilke blomsterdekorationer ville se bedst på denne indstilling, hvordan billeder vil se ud til bedst indfange skønheden i havet, etc.

Den outfits bør også være passende for lokationen

Planlæg stedet og datoen. Overvej om at have dit bryllup på en privat, afsondret strand eller på et badehotel.
Planlæg stedet og datoen. Overvej om at have dit bryllup på en privat, afsondret strand eller på et badehotel.

Den outfits bør også være passende for lokationen. Stoffet af brudens kjole skal være lysere end normalt, og det går så godt for resten af ​​brylluppet Entourage. De gæster - specielt de damer - bør også tilskyndes til at bære flade sko for at hjælpe dem gå bedre på sand.

Plan for andre små detaljer

Plan for andre små detaljer. Her er andre ideer til din havet sommer bryllup: du kan planlægge et bryllup i den sene eftermiddag, så for ikke at underkaste gæsterne til fulde varmen fra solen, og så de kunne nyde den smukke solnedgang på stranden. Hvis du beslutter dig på denne mulighed, vil du nødt til at overveje belysning også. Du bør også huske på, at du gerne vil holde dine gæster godt hydreret, så sørg for at gøre vand og andre drikkevarer let tilgængelige i hele service og modtagelse.

Der har du det

Der har du det! Disse er blot nogle af de ting at huske, når man planlægger en badeby sommer bryllup. Held og lykke!