E2y

Hvordan til at planlægge en have bryllup

Alle bryllupper er de samme i den forstand, at du og din forlovede skal bruge penge til at gøre det til en dag, der er intet andet end magiske og perfekt. Muligvis en af ​​de bedste måder at skære nogle finansielle hjørner er at planlægge en have bryllup. Du vil blive at slå to fluer med ét smæk, nemlig ét mødested for ceremonien og modtagelse. Du kan gå om denne tankegang af to mulige placeringer: dine forældres haven derhjemme eller en have mødested designet til og specielt udlejes til bryllupper. Selvfølgelig dit bryllup, hvor du planlægger at holde, afhænger af antallet af dine gæster, og hvor meget værdifulde møbler, vaser og antikviteter er i dine forældres hus, der ikke vil få dig forbudt for livet, hvis noget bliver brudt under den højtidelige toasts og gratis sprut.

Tænk, at gennem. Mellemtiden, her er forslag om at planlægge en have bryllup.

Afspejler din personlighed på alle aspekter af din have bryllup. Dette er virkelig vigtigt. Personlige hånd på invitationerne, dekorationer, mad og drikke, og gaver vil fortælle alle "Hey, det er vores særlige dag! Vores!"

Lav en liste over gæster, du planlægger at invitere

Hvordan til at planlægge en have bryllup. Afspejler din personlighed på alle aspekter af din have bryllup.
Hvordan til at planlægge en have bryllup. Afspejler din personlighed på alle aspekter af din have bryllup.

Lav en liste over gæster, du planlægger at invitere. Dette vil have til at tage prioriteres over alt andet i dit planlægningsfasen. Fastlæggelse din ansatte vil diktere, hvor meget du bliver nødt til at bruge på mad, drikke og bryllup souvenirs.

Design din fysiske arrangement

Design din fysiske arrangement. Dit tema er blevet besluttet - en have bryllup. Nu er næste skridt er at designe den fysiske indretning af dit tema.

  • Lav en okulær inspektion af baghaven. Se, hvad der skal beskæres, klippes, og dækket op. Medtag blomsterbede og træer i din inspektion for at give dig en idé, hvis bugs og skadedyr vil skabe kaos ved at svæve alt for tæt omkring dig og dine gæster. Du kan også prøve at foreslå en bredere vifte af blomster til at supplere din have tema. Blomster, der er ofte er et dagligt syn ved bryllupper som roser, nelliker, baby ånde, liljer, og sådan. Du kan hjælpe plante disse måneder før dit bryllup. Også tage hensyn til, hvad udvalg af blomster vil være i fuld flor på sæsonen af ​​din bryllupsdag.
  • Design din buegang, dæk, og blomsterdekorationer. Ideelt set buegang malet hvid med vinstokke sammenslyngede på buer og dæk kan udsmykket med flyder, florlet stof. De blomsterarrangementer skal sprængfyldt med alle mulige farver plantet i lerpotter, der kan fungere som tabel centerpieces og give stemning og humør i en have bryllup. Igen, at beslutningen er din at gøre, men du ønsker at designe disse dele af haven.
  • Har telte sat op. Vejret er måske ikke samarbejder endda på din særlige dag dage, så det er op til din gode planlægning mening at have telte sat op til gæsterne at løbe i dækning i tilfælde af en støvregn eller regnskyl.

Kontakt en restauratøren

Lav en liste over gæster, du planlægger at invitere. Lav en liste over gæster, du planlægger at invitere.
Lav en liste over gæster, du planlægger at invitere. Lav en liste over gæster, du planlægger at invitere.

Kontakt en restauratøren. Nul på et restauratøren, der har specialiseret sig i haven bryllupper. Ved du hvorfor? Fordi disse cateringvirksomheder vil være i stand til at planlægge en mad og drikke menu, der er perfekt designet til haven bryllupper. Nok allerede af grise i et tæppe og jumbo rejer forretter. Sure, det er lækkert, men mangler fantasi. Søg på internettet efter cateringvirksomheder, der gør haven bryllupper i dit område. Injicere visse mad og drikke idéer til menuen ved at huske måltiderne øjeblikke, der bragte dig og din forlovede tættere på hinanden.

Anmodning om en servicekontrakt

Anmodning om en servicekontrakt. Fra hvert leverandør, du vil arbejde med. Læse alt før undertegnelsen dit navn og skrive den check.

Disse forslag er blot den grundlæggende planlægning prep for en have bryllup. For mere information, leje et bryllup planner.