E2y

Hvordan til at planlægge en intim Valentinsdag fest

Hvem siger, at du er nødt til at være knyttet til at nyde en Valentinsdag fest

Hvem siger, at du er nødt til at være knyttet til at nyde en Valentinsdag fest? Det er ikke i nogen regelsæt, det er? Så gå videre, hvad venter du på? Nyd denne dag i hjerter og kærester ved at samle alle dine nærmeste venner, alle Ikkefastgjorte selvfølgelig, og har en rødglødende fest.

Hvordan til at planlægge en intim Valentinsdag fest. Sikre, at alle i din gæsteliste er single.
Hvordan til at planlægge en intim Valentinsdag fest. Sikre, at alle i din gæsteliste er single.

Her er, hvordan du planlægger en intim Valentinsdag Party.

  1. Vælg venner, der kender hinanden. Fra din gruppe af venner, vælge dem, der allerede kender hinanden rigtig godt, som i dem, der kan være i ét rum og har en stor tid med alle andre til stede.
  2. Hold festen små. Som foreslået, bør dette være en intim fest og med rette, da Valentinsdag er allerede sådan en big deal af en begivenhed, holde det intime betyder, at du ikke behøver at matche stress med en allerede krævende dag. Desuden er det ikke engang en ferie, så alle helt sikkert vil komme lige til festen fra arbejde - der omfatter partiet værtinde. Medmindre Valentinsdag falder på en weekend, vil det være smart at holde gæstelisten ned på et realistisk tal.
  3. Sikre, at alle i din gæsteliste er single. Helt Ikkefastgjorte, tak. Der er ikke noget mere frastødende derefter par behandle din fest, som du møjsommeligt sat sammen som en mellemlanding før de går ud til en romantisk date. Det er en fest, så alle skal bo, nyde og forlade når alle andre gør. Ergo, må hver eneste af dine venner inviteret være netop det ... Single.
  4. Forbered dig på at sende dine invitationer. Da alle i din gæsteliste bor i nærheden af ​​dig (ingen mening at invitere nogen ud af staten, medmindre de tilfældigvis er i byen om natten), forberede dine invitationer og hånd-bære disse til dine venner. Gør hjerteformede udskæringer fra tykt papir svarende til kortene gået rundt, da du var 7 eller 12 år gammel på grundskole. Du kan også vælge at købe dine invitationer, hvis du foretrækker det.
  5. Spørg dine venner til at bekræfte deres deltagelse. I din invitation, spørge specifikt dine venner til at lade dig vide, hvis de kan gøre det til din fest. De kan bekræfte via sms eller mail. Dette vil give dig den ansatte, som du har brug for det sted, mad og drikke.
  6. Forstærk indretning derhjemme. Gå store med din intime Valentinsdag fest være Indret dit hjem prom stil. Store, skinnende pink og røde balloner, pink og røde roser, nogle strategisk placerede stearinlys, og mindst et banner.
  7. Forbered menuen. Det ville være nemmere for dig at forberede en tema-menu. Japansk, indisk eller kinesisk billetpris, måske? Eller i overensstemmelse med prom stil tema, kan du planlægge din menu omkring mad, som du elskede dengang? Så igen, hvis du har budgettet, har din mad forplejning, så du ikke behøver at slave væk på køkkenet. Ideen er at have påfyldning, enkel mad, som alle vil elske.
  8. Har masser af champagne. Den boblende virkelig får gang i festen. Køb masser af champagne og holde disse kølet indtil gæsterne ankommer.
  9. Serveres dessert. Alle elsker chokolade, så har en fondue-formateret dessert med masser af frisk frugt til at dyppe i chokolade sauce. Yum!
  10. Afspil dansemusik. Hold det dansable, men så lavt, at dine gæster ikke behøver at råbe over larmen til at blive hørt. Når det er tid til at danse, slå det op. Må ikke spille nogen af ​​de grødet kærlighedssange.

Endelig, så spørg dine gæster til at komme klædt i noget rødt. Det kommer til at fremkalde en masse rib, men det er Valentinsdag, så det giver mening at male det rødt.