E2y

Hvordan til at planlægge en perfekt langdistance bryllup

Hvis planlægger et bryllup, der skal gøres lokalt er anstrengende nok

Hvis planlægger et bryllup, der skal gøres lokalt er anstrengende nok, tror det dobbelte, når du planlægger for et langdistance bryllup. Der er mange flere ting, som kræver nøje overvejelse - antallet af gæster, de ekstra omkostninger til rejse og ophold, spillestedet, brylluppet leverandører af catering, brude fest og et væld af andre bryllup planlægning Essentials, der allerede er vanskelige at håndtere, selv når du er direkte involveret. Nedenfor er nogle praktiske tips, som du vil finde nyttige, når du planlægger en lang distance bryllup.

Hvordan til at planlægge en perfekt langdistance bryllup. Indstil dato og budgettet.
Hvordan til at planlægge en perfekt langdistance bryllup. Indstil dato og budgettet.

  1. Indstil dato og budgettet. Tjek de lokale statslige krav til dit bryllup licens. Der er bopælsspørgsmål i nogle stater, og du måske nødt til at være der for mindst en uge, før du kan ansøge om og få din vielsesattest.
  2. En masse af forskning vil være en uvurderlig hjælp, når du planlægger en langdistance bryllup. Brug internettet til alle vores forskning. Kig efter bryllup sælgere i området og tjekke deres hjemmesider for at se, hvilke tjenester, de tilbyder, og omkostningerne. Foretag sammenligning shopping for at identificere mulige leverandører. Komme i kontakt med lokale hoteller og festsale, som de kan foretage henvisninger til gode bryllup leverandører.
  3. Når du har valgt et par bryllup sælgere, kalder dem og sætte en aftale. Du bliver nødt til at rejse til det sted for at mødes med dem personligt. Forbered en liste over alle de relevante spørgsmål, som du har brug for at bede dem om at maksimere dit korte ophold der. Kig over deres portefølje og anbefalinger. De arbejder også i koordination med andre leverandører til at gøre en drøm bryllup come true. Tjek de lokale bryllup handelssystemer, der anbefales samt hoteller og andre midlertidige logi for dig og dine vigtige gæster. Sørg for at alle dine spørgsmål er blevet tilfredsstillende besvaret, før du tilmelder dig med en leverandør. Sørg for, at du har alle de lokale telefonnumre, adresser og kontaktpersoner, før du går hjem.
  4. Du kan også vælge at leje en lokal wedding planner deltid eller fuld tid, afhængigt af dit budget. Mød dem, når du besøger din bryllup placering for at diskutere dit bryllup planer, og hvad du har brug for at gøre det ske. En lokal wedding planner vil hjælpe dig med at finde de lokale bryllup sælgere og være din lokale repræsentant for at sikre, at dit bryllup præparater gå glat. Se om de kan tilbyde en pakke sammen med sælgeren. Vær sikker på at bede om henvisninger og anbefalinger. Stol ikke udelukkende på bryllup planner. Ophold på toppen af ​​tingene og kræver planlæggeren at indsende statusrapporter og være åben for konstant kommunikation via fax, telefon, e-mail og SMS.
  5. Lav en liste over alle dine vigtige gæster, der vil være villige til at køre ned og være vidne til dit bryllup. Hvis placeringen af ​​dit bryllup er hjemby for en af ​​jer, er du nødt til at give midlertidige boliger for mindst et sæt forældre og nærmeste slægtninge som bedsteforældre eller onkler og tanter. Har du en oversigt over dem, der vil komme, så du kan foretage værelsesreservationer for dem. Lav en liste over dem, du skal betale for og indsnævre den ned så meget som du kan for at gemme.
  6. Vælg din kjole, bryllup favoriserer (som kan være en del af den pakke, du har underskrevet med wedding planner) og beslutter, om temaet og farve til dit bryllup, de blomster, du ønsker til dit bryllup buket og bryllup invitationer. Deres bryllup planner kan koordinere med restauratøren og få dem til at sende dig deres menupunkter. Check med wedding planner, hvis de blomster, du har valgt, vil være til rådighed lokalt.
  7. Sende alle dine bryllup habengut ugen før brylluppet. Sørg for, at kjoler og andre stykker tøj er pakket omhyggeligt for at undgå knusning og rynker. Sørge for nogen til at tage sig af disse. Ankommer på spillestedet mindst tre dage før brylluppet for at binde løse ender.

Afsæt mere tid til at planlægge en lang distance bryllup og få hjælp fra fagfolk, der vil være i stand til at håndtere de forberedelser uden dig og redde dig fra en masse besvær og unødvendige udgifter.