E2y

Hvordan til at planlægge en polterabend

En polterabend er en måde at fejre en mands sidste dage som en bachelor. Dette parti er deltagelse af alle de mandlige venner og slægtninge til den nette. Polterabend har forskellige temaer, afhængigt af præferencer gommen. Nogle fyre foretrækker at have meget vilde polterabend, mens andre blot ønsker at slappe af med et par nære venner og måske har et pokerspil. Uanset hvad, smart ting at gøre er at planlægge på forhånd, så du kan være klar med alle de ting, du har brug for partiet.

Hvordan til at planlægge en polterabend. Glad og sjovt miljø.
Hvordan til at planlægge en polterabend. Glad og sjovt miljø.

  • Planlægning. En brudgom planlægge sin egen polterabend er en sjælden begivenhed. Normalt er denne opgave overlades til den bedste mand. Spørg den nette hvilken type parti han ønsker. Dette vil give dig en god idé om, hvordan at begynde planlægningen af ​​festen. Du kan enten gå med en rolig, venlig fest eller en vild-night-on-the-town part.
  • Opfordrer. Du bør kontakte den nette før du sender invitationer ud til polterabend. Lav en liste over alle de mennesker, som du planlægger at invitere, så du ikke glemmer nogen - eller ved et uheld invitere nogen chef!
  • Tema. Fleste polterabend har temaer. Dette er for at sætte stemningen i partiet. Du kan rådføre den nette på nogle fest ideer, men prøv at udelade nogen detaljer, så det meste af hvad der sker, er en overraskelse. Du kan bruge temaet til at hjælpe vælge dekorationer til partiets mødested og kan også indeholde temaet i invitationerne og ind i mad eller aktiviteter.
  • Spil. En af de bedste ting at gøre i polterabend er at spille spil med dine venner. Du kan søge efter spil, der er fremstillet specielt til polterabends. Du kan også spille populære drikke spil eller kortspil at tilføje til det sjove.
  • Ressourcer. Polterabend kan være dyrt, hvis du ikke kender nogen gode lokale part ressourcer. For at spare penge, så tænk på måder, du kan smide dette parti med minimal udgift. Du kan bruge en eller andens hus som et mødested, lave dine egne invitationer i stedet for at have dem trykt, brug dekorationer, der allerede ligger rundt omkring i huset - måske kan du endda gøre en potluck for at spare penge på mad.
  • Glad og sjovt miljø. Ligegyldigt hvor stor eller lille din polterabend kan være, den største bekymring er at holde alle glade. Dette er en begivenhed, der fungerer som en bachelor eksamen fest for den nette, og fejrer hans sidste chance for at gå vild, før han bliver en gift mand.

Disse er nogle af de tips, som du kan bruge til at hjælpe dig med at planlægge en polterabend. Glem ikke at købe polterabend-tema gaver til den nette at åbne i løbet af festen. Et par dage før festen, så sørg for, at alt hvad du behøver er forberedt, så du ikke behøver at bekymre sig om at spille indhente når dagen af ​​partiet kommer. Efter alt, planlagde dig denne shindig - du ønsker at være i stand til at nyde det, også!