E2y

Hvordan til at planlægge en udendørs haven bryllup

Enhver brud-til-være ønsker at have bryllup i hendes drømme og forståeligt nok. Der er mange tendenser i planlægningen af ​​et bryllup, og en af ​​dem handler om ikke at holde den i en kirke eller et hotel længere. Faktisk er destination bryllupper så meget af en trend i dag, at selv en udendørs haven bryllup kunne blive slået sammen i denne kategori. Det er værd at kigge ind, hvis du ønsker at skabe en smuk, æterisk og drømmeagtigt bryllup for dig selv.

Her er, hvordan man planlægger en udendørs haven bryllup.

Hvordan til at planlægge en udendørs haven bryllup. Gør planlægning tid sjov ved at arbejde med en professionel bryllup planner.
Hvordan til at planlægge en udendørs haven bryllup. Gør planlægning tid sjov ved at arbejde med en professionel bryllup planner.

  1. Beslut på placeringen af ​​dit bryllup. Kunne du tænke dig det på en have tæt ved en sø, på toppen af ​​et bjerg, eller omgivet af en mini amfiteater? Lige nu er det den første ting du nødt til at beslutte om, før selv bevæger sig fremad.
  2. Gør planlægning tid sjov ved at arbejde med en professionel bryllup planner. Sandheden er at det vil være en reel udfordring til at gøre dette alene. Selv når din forlovede eller bedste ven frivillige, er der stadig ikke noget som den ekspertise, en pro hjælpe dig igennem det. Desuden har en professionel bryllup planner set det hele, bridezillas selv, så det kommer til at være sjovt for dig, men en udfordring for hende at top forrige bryllup, hun sat sammen.
  3. Insister på, at ceremonien og modtagelse udføres helt ude ... MEN. Det kommer til at være himmelsk omgivet af de berusende dufte af haven, så ved alle midler har alting udendørs, men altid have en plan B for at flytte disse indendørs i tilfælde af vejret går skævt. Det er den tid af global opvarmning og natur kender ingen regler og vil ikke sikkert at holde det hele i til dit bryllup. Det er bedst at have en plan B gemt i brylluppet prep og kontrakten. Nogle Plan B forslag er robuste telte, der kan leveres med enten opvarmning eller air-condition eller et drivhus, hvor du kan byde regn eller sne, mens ceremonien og receptionen skrider med nære en hage.
  4. Lad dine leverandører ind på planen. Dine leverandører - blomsterhandler, restauratøren, mødested, og andre skal vide om, hvordan det hele kommer til at gå ned på din bryllupsdag. Tænk på dette som en fremragende henrettet play, hvor alle kender sin rolle. Du og dit bryllup planner skal give dem et program flow, grundplan og endda et kort til det sted, så ingen bliver tabt.
  5. Diskutere udformningen af din kjole med designeren. Din brudekjole skal være noget, der er tilpasset til en have bryllup, især hvis du rammer en dato, der falder i løbet af sommeren. En anden ting at overveje, er den slags jord, du går på, som kan løses selvfølgelig ved at dække den med et rødt tæppe, men hvad nu hvis wetness opsuger gennem materialet? Hvis placeringen er blæsende, skal din slør være behørigt sikret med nok vægt til at holde hele ceremonien. Tage hensyn til disse, når designe din brudekjole.
  6. Planlæg en pre-bryllup makeup session. Dette bør gøres af en professionel makeup artist, og i overværelse af din officielle bryllupsfotograf. Førstnævnte vil oprette din "wedding ansigt", så du kan se, hvordan du vil se ud på din have bryllup mens sidstnævnte kan visualisere, hvordan du tager dine billeder til at fremhæve dine bedste vinkler.
  7. Har en medicin kit på klar. I tilfælde af at du pludselig udvikler en allergisk reaktion på pollen eller få bidt af insekter.

Vær sikker på at planlægge alt i god tid, så du og dine gæster kan have en spektakulær tid på den store dag!