E2y

Hvordan til at planlægge et bryllup generalprøve

Brylluppet generalprøve er en begivenhed før brylluppet hvor hver person indgår i bryllupsfest kommer til at blande sig med de andre gæster, at de ikke rigtig kender endnu. Det er en praksis til brylluppet korrekt, således at begivenheden vil blive gennemført gnidningsløst. Brylluppet generalprøve er også fulgt af en lille middag, hvor gæsterne kan give deres velsignelse til parret. Planlægger et bryllup generalprøve er ikke så svært.

Her er de trin, hvordan du kan planlægge et bryllup generalprøve:

Lås dato for generalprøven

Lås dato for generalprøven. Reserve datoen for brylluppet generalprøven. Typisk bryllup prøver udført en dag før brylluppet selv, men du kan også indstille det et par dage før brylluppet. Sørg for at du invitere venner og slægtninge, der er en del af partiet bryllup og få dem RSVP, så du vil vide, hvem der ikke vil være i stand til at deltage.

Sæt et tema

Hvordan til at planlægge et bryllup generalprøve. Lås dato for generalprøven.
Hvordan til at planlægge et bryllup generalprøve. Lås dato for generalprøven.

Sæt et tema. Bryllup prøver kan også have temaer. Dette er ikke nødvendigt, men det vil hjælpe sætte stemning for gæsterne. Temaet vil også hjælpe dig dekorere til brylluppet generalprøven middag. Vælg et tema, der vil sætte gæsterne i en festlig stemning.

Vælg en placering

Vælg en placering. Typisk bryllup prøver afholdes i en kirke. Men hvis kirken ikke er tilgængelig, kan du gøre prøverne andre steder som en stor hal eller en stor have. Du kan gøre dette overalt, så længe rummet er stort nok til alle til at flytte rundt.

Forbered maden

Forbered maden. Lej en restauratøren, der vil forberede mad til generalprøven middag. Hvis du har valgt et tema, har dem med at forberede mad, der er egnet til det tema, du har. Hvis bryllup part er lille, og du bare have et par gæster deltog i generalprøven middag, kan du forberede maden selv. Dette vil ikke kun imponere dine gæster, men du vil også være i stand til at spare nogle penge.

Gå gennem ceremonien. Hovedformålet med at have et bryllup generalprøve er så gæsterne kan være bekendt med strømmen af vielsen. Bruge tiden fornuftigt og sørg for at alle forstår, hvor han eller hun formodes at være, og hvor han eller hun skulle gå under brylluppet. Forklare de instruktioner tydeligt, så at alle vil forstå flow.

Rehearsal middag. Den generalprøve middag er en chance for alle at slappe af og have en god tid før brylluppet dagen. Åbn gulv til nogle gæster, der gerne vil sige et par ting om bruden og gommen.

Lås dato for generalprøven. Gå gennem ceremonien.
Lås dato for generalprøven. Gå gennem ceremonien.

Det er de trin, du kan følge, hvis du planlægger et bryllup generalprøve. Denne begivenhed behøver ikke at være ekstravagant. Det vigtige er, at du får gennem bryllupsceremonien og at alle kan have en god tid. Efter middagen, så husk at takke gæsterne for at dele deres tid med bruden og gommen. Du kan også give små gaver som møntefterligninger af påskønnelse.