E2y

Hvordan til at planlægge og spare penge på dit bryllup

Disse dage, at blive gift er dyrt

Disse dage, at blive gift er dyrt. Du nogle gange enten nødt til at spare op til år, før du kan gifte eller svælge i tonsvis af gæld efter brylluppet. Men betragtet praktiske, bør giftes ikke være en økonomisk byrde. Faktum er, kan du have et bryllup uden at oprette et gabende hul i lommen. Læs følgende tips til at få nogle ideer.

  • Beslut om antallet af gæster. Antallet af gæster i sidste ende har en indflydelse på dine udgifter. Det vil bestemme antallet af invitationer og part favoriserer, den mængde mad til at forberede, og størrelsen af ​​brylluppet mødested og reception. Overflødigt at sige, jo flere gæster, du har, jo mere du nødt til at bruge. Så beslutter med din forlovede til at skære ned på antallet af inviterede gæster. Bedre at have et intimt bryllup med de mest specielle mennesker som vidner end invitere folk, hvoraf nogle er virkelig ikke tæt på dig og din forlovede, og være i en økonomisk hæs situation.
  • Være praktisk med din brudekjole. Brudekjole æder en masse penge. Men hvis du ønsker at få en heftig besparelse, forsøge at få en ikke-traditionel brudekjole. Hvis det kommer til at være en simpel bryllup, kan du vælge en elegant hvid kjole i stedet for en brudekjole. Eller hvis du vil, kan du spørge fra din mor, eller enhver gift kvinde i din familie, hendes brudekjole og lave nogle ændringer for at gøre det mere chic og opdateret. Iført en secondhand brudekjole starter en familie tradition, og skaber en atmosfære af nostalgi.
  • Sats på DIY invitationer og part favoriserer. Hvis du har en evne til håndværk, gør personlige invitationer og part favoriserer. For eksempel kan du gøre brug af edb-software til at skabe en invitation. Du kan også oprette håndskrevne invitationer, der viser sig at være mere interessant og snu end trykte dem. Bedre, hvis du eller din forlovede kan håndskrift invitationer til en mere personlig appel. Gør-det-selv part fordel ideer, på den anden side, er ubegrænsede. Du kan trække på hjælp fra dine kunstneriske familiemedlemmer og venner til at gøre DIY part favoriserer.
  • Overvej anden musik og underholdning valgmuligheder. Musik giver liv til ceremonien og efter-bryllupsfest, men kan ansætte professionelle bryllup musikere være en ekstra omkostning. At skære ned dine udgifter, vælger at optage musik i en CD og få det spillet under ceremonien i stedet hyre et live band. Til modtagelse og fest, så spørg musikalsk tilbøjelig familiemedlemmer og venner til at give musik og underholdning. Du kan lige så godt overveje det som deres bryllupsgave.
  • Hold brylluppet i lavsæsonen. For så vidt angår udgifter angår, lavsæsonen måneder af april, september og november-er som regel de bedste måneder at blive gift. Du kan få blomster for lejlighedskøb pris, har en god aftale med cateringfirmaer og fotografer, og sikre en større bryllup mødested for prisen på et lille sted.

Der er intet galt med at have en storslået bryllup

Hvordan til at planlægge og spare penge på dit bryllup. Beslut om antallet af gæster.
Hvordan til at planlægge og spare penge på dit bryllup. Beslut om antallet af gæster.

Der er intet galt med at have en storslået bryllup. Efter alt, er det en engangs-begivenhed. Men brylluppet er kun starten på alt, og der er en masse flere ting at bruge for som nygifte. Overvej dette: den mængde penge du vil bruge på nogle aspekter af brylluppet ellers kan afsættes til at sikre en sprudlende fremtid med din ægtefælle.