E2y

Hvordan til at rejse en and som kæledyr

Ænder er nuttede fugle

Ænder er nuttede fugle, du kan hæve lige ved dit hjem, hvis du har nok plads og tid til at give dem den opmærksomhed, de har brug for. Ænder vil gøre dejlige kæledyr for dig og dine børn, men de har brug for særlig pleje for at overleve. Ænder er ikke ligesom de fleste kæledyr, som du kan efterlade at trives alene. Ænder har brug for meget opmærksomme på deres kost og daglige aktiviteter for dem at overleve i det miljø, du giver dem.

Her er nogle trin, du kan følge for at hæve ænder som kæledyr.

  • Forstå en duck behov. Ænder ville gøre vidunderlige kæledyr, men de vil ikke vare så længe, ​​hvis du ikke forstår, at de har behov, der er i modsætning til det af andre dyr. Kom bare én duck er ubetænksomt, som ænder er flokdyr, og de vokser bedre med andre ænder. Ænder er små, selv når de er fuldt udvokset, hvilket gør dem fremragende bytte for andre dyr. Hvis et andet dyr i dit hjem har skarpe tænder, så dit hjem er ikke sikkert for ænder. Ænder har brug for en masse plads og vand til både svømning og drikke. De har også brug for nogen til at ledsage dem senere i deres liv til områder med damme, hvis du ikke har en pulje for dem. At tage sig af ænder er en kedelig opgave, og hvis du ikke har tid investeret i omsorg og næring til ænder, så er du måske ønsker at overveje en anden kæledyr.
  • Køb din duck ansvarligt. Køb ænder fra pålidelige sælgere kun. Nogle ænder sælgere sælger sygelige, svagelige ænder, der dør kort efter du køber dem. Køb ænder fra velrenommerede sælgere, der har positive anmeldelser om nylige transaktioner med andre ænder købere. Du skal også vide en alder af de ænder, du køber. Ænder har forskellige behov på forskellige stadier i deres vækst. Den type behandling, de har brug for, afhænger af deres alder.
  • Forbered and feed. Før du får dine ænder, skal du have deres mad klar. Ællinger 3 uger gamle behov starter mask med 20% -22% protein. Adolescent ænder, der er tre uger til 6 uger gamle brug 16% protein i deres mask eller pellets. Man kan også få krummer med den samme mængde protein, hvis de er mere hensigtsmæssige. Kvindelige ænder alderen 6 uger og ovenfor brug 16% til 18% protein i deres mask, krummer eller pellets, når de lægger æg, og mænd behøver 14% til 16% protein på samme alder. Må ikke få medicineret duck foder. Medicineret duck foder eller kommerciel duck foder har kemikalier beregnet til at gøre din duck vokse sig større i et hurtigere tempo, men de kan skade din and. Køb frisk, naturlige, økologisk foder til dine ænder.
  • Når dine ænder ankommer, kan de har brug for mad straks, da de kunne have gået gennem stressende rejse. Fortsæt fodre dine ænder den rigtige type kost og sørg for deres fødevarer holder sig frisk. Holde deres mad i lufttætte beholdere for at holde skimmel og bakterier væk.
  • Giv frisk vand. Ænder har brug for frisk, rent vand hver dag. Giv en vand feeder, at dine ænder kan få adgang nemt. Erstat deres vand med rent, frisk vand hver dag. Ænder har også brug for et sted at svømme i, så giver en lavvandet pool for ællingerne som en swimming område. For voksne ænder, har puljen til at være lidt dybere, da de kan lide dykning. Hvis du ikke har en dam især for ænderne at svømme i, er du nødt til at erstatte den pulje vand hver dag. Ænder drikke det vand, de svømmer i et parti, så det vand, de svømmer i, bortset fra vand i deres feeder, skal være ren hele tiden. Giv en rampe for dem at få adgang til deres swimmingpool nemt. Du kan få ikke-bøjelige puljer betød for børn som et alternativ til en andedam for dine ænder.
  • Sørg for god læ for dine ænder. Sørg for, at krisecentret du sørge for ællinger er sikre fra rovdyr som herreløse hunde eller katte. Herberget skal også beskytte ænderne fra barske vejr som regn eller intens varme. For både voksne og baby ænder, har krisecentret til at have en varmelampe, at de ikke kan nå. Sørg for, at varmelampen er ikke for varmt, ænder som varme steder. Glem ikke, at de har brug for adgang til vand 24/7, så holde vandet parabol eller vand feeder på den modsatte side af, hvor varmelampen er.
  • Ællinger skal bo i en rummelig, tilstrækkeligt opvarmet bur, mens de stadig er unge, så de holder sig væk fra steder som rovdyr som hunde, katte eller andre vilde dyr kan få adgang til. Ællinger kan slippe igennem porte eller bur riste, så sørg for at buret har små lameller.
  • Lad dine ænder motion. Ænder har brug for at vralte rundt under solen på et tidspunkt på en dag. Sørg for at du overvåge dine ænder, når de er på vej til en dam, eller når de går rundt under solen, da de kan fange et rovdyr opmærksomhed. Katte og hunde tror ænder gør lækre godbidder, og du er nødt til at holde din duck sikkert fra alle dyr, der kan skade dem.
  • Giv kærlig pleje til dine ænder. Sørg for at du kæler dine ænder på en regelmæssig basis. Ænder som opmærksomhed. Du er nødt til at holde dem med jævne mellemrum gennem en dag. Hvis du har børn, skal du sørge overvåge dine børn, når de besidder eller leger med ænderne, som ænder ikke kan håndtere ru leg og dine børn kan skade ænderne.

Hvordan til at rejse en and som kæledyr. Forstå en duck behov.
Hvordan til at rejse en and som kæledyr. Forstå en duck behov.

Efter ovenstående trin vil hjælpe dig med at øge og passe godt på dine ænder. Husk, at de har brug for sikker husly, mad og vand. Mest af alt, de har brug for sikkerhed fra alt, der kan skade dem, da de ikke kan påberåbes for at beskytte sig mod andre dyr og barske vejr. Ænder har brug for en masse opmærksomhed og kærlighed, og du skal opfylde alle disse behov, når hæve ænder som kæledyr.