E2y

Hvordan til at sige farvel

Uanset om du er ung eller gammel, døende er aldrig nemt at komme til udtryk med. Det er svært at komme til en erkendelse af, at du er dødelig og at døden er uundgåelig. Men på et tidspunkt, vil det ske for os alle. Hvis du ved, at din tid på denne planet er begrænset, begynde at forberede dine venner, din familie og dig selv for din død. Her er nogle måder, du kan sige farvel til dem, der er tættest på dig.

Trin 1

Må ikke skjule det (for længe). Hvis du ved, at du kommer til at dø, kan du ikke ønsker at bringe den samme bølge af følelser, du oplever til dine venner og familie. Du ønsker måske at skjule din terminal sygdom eller din diagnose fra dine venner og familie, så længe du kan, forsøger at redde dem kvaler din passerer. Men du er nødt til at indse, at døden er uundgåelig. For nogle mennesker, bare det kommer hurtigere. Du kan vælge at holde din forestående død en hemmelighed for et stykke tid, men du vil i sidste ende nødt til at have en ærlig snak med din familie, herunder dine børn. Lad dem vide, at der i hver eneste oplevelse du har med dem fra nu af og indtil slutningen af ​​dit liv, vil du sige farvel på din egen måde. Giv dem tid nok til at sige farvel til dig så godt.

Trin 2

Hvordan til at sige farvel. Må ikke skjule det (for længe).
Hvordan til at sige farvel. Må ikke skjule det (for længe).

Fortsat optimistiske. Du stadig nødt til at forblive positive, selv i skyggen af din død. Det kan være hårdt, men gør det for dine venner og familie. De er stadig gør minder med dig, og du vil have dem til at have endelige positive minder om dig. Fortsæt med at bekæmpe dine sundhedsmæssige kampe, og ikke falde ind i dybet af depression om at miste kampen. For dig selv og din familie, din farvel til at være en positiv en, der alle gevinster fra.

Trin 3

Del din visdom med nogen, der vil lytte. Kun få mennesker ved, hvad det vil sige at der faktisk forberede sig til døden og sige farvel. Men du har fået denne forståelse nu. Del det med andre. Del din nyfundne påskønnelse for familie og kære, i håb om, at de aldrig vil tage en anden dag sammen for givet. Brug din døende erfaring til at undervise andre om det mirakel af liv. Måske er din 'goodbye' vil inspirere folk til at sige 'hello' til at leve deres liv til fulde igen.

Trin 4

Tilbringe din tid med dem, der betyder mest for dig. Som døden nærmer sig, bliver din tid mere og mere værdifuld. Spild ikke et øjeblik af det. Tilbring din sidste par uger og dage med din familie. Dine endelige farvel behøver ikke at være trist enten. Brug enden af ​​din rejse for at minde din familie og venner, hvor vigtige de var for dig. Del nogle griner. Del nogle tårer. Og ikke fokusere på din død - fokus på dit liv og din kærlighed til de vigtigste personer i dit liv.

Trin 5

Fortsat optimistiske. Del din visdom med nogen, der vil lytte.
Fortsat optimistiske. Del din visdom med nogen, der vil lytte.

Efterlad intet usagt. Når du siger farvel til dine venner og familie for sidste gang, er du nødt til at gå ud af denne verden vide, at du ikke har glemt at fortælle dem noget. Gør din fred med alle omkring dig. Sørg for, at din familie alt hører dig udtrykke din kærlighed og stolthed i dem. Sig farvel vide, at du levede dit liv til fulde og venstre intet usagt.