E2y

Hvordan til at skære ned på bryllup omkostninger

Deres bryllup er en once-in-a-lifetime begivenhed

Deres bryllup er en once-in-a-lifetime begivenhed. Det er en dag, hvor du ønsker at skinne og være på dit bedste. Men bryllupper kommer til en pris. Du har mange tjenester til at betale for, herunder printere til invitationen, fotograf, videographer brude bil, catering, dameskrædder og
lignende. Du kan endda nødt til at betale for ydelser fra et bryllup koordinator.

Disse dage, er mange par forsøger at spare penge på bryllup omkostninger ved at lede efter alternativer, og ved at være mere hands-on i udarbejdelsen af ​​deres bryllupper.

Skære ned på bryllup omkostninger betyder ikke nødvendigvis du har en lurvet bryllup. Du kan få alternativer, der vil koste mindre og ville være lige så god.

Hvordan til at skære ned på bryllup omkostninger. Lav dine egne invitationer.
Hvordan til at skære ned på bryllup omkostninger. Lav dine egne invitationer.

Lav dine egne invitationer. Gør-det-selv-papir materialer er én alternativ, et par-til-være kan udforske. Mens bryllup invitationer er traditionelt præget på svære papir, kan du vælge et alternativ. For eksempel kan du lære kalligrafi og du kan købe heavy-grade papir eller pergament og skrive invitationer ud selv. På denne måde indbyder vil se mere personlig.

Lej en slægtning som fotograf

Lej en slægtning som fotograf. Professionelle fotografer og videographers koste en formue. Med populariteten af ​​digitale spejlreflekskameraer i disse dage, er en masse mennesker, der tager op fotografering som en hobby. Prøv at se om du har slægtninge, der er til fotografering. De måske ønsker at starte deres egen fotografering virksomhed, og de kan have dig som deres første klient. Det vil være en god markedsføring for dem, og du kan spare et par hundrede eller tusindvis af dollars fra at have din fotografering udført af et studie.

Bare sørg for din slægtning eller ven praksis længe før selve arrangementet. Du kan have praksis fotooptagelser under den pre-bryllup shoot.

Låne en brude bil i stedet for at leje

Låne en brude bil i stedet for at leje. En brude bil er en udgift, du kan undgå, hvis du ved hvor de skal lede. Du har sikkert en ven, der har en elegant hvid bil, der er egnet til en brud. Eller du kan gå til en mindre bil. Miniature, sporty biler kan være en smart måde at nå frem til spillestedet. Det kan også være en god måde til at forlade efter du har gift.

Leje stedets catering. Fleste steder opkræve ekstra, hvis du erhverver catering udefra. Overvej at have maden pakket med prisen på spillestedet. Det kan vise sig billigere på denne måde.

Deres bryllup er en once-in-a-lifetime begivenhed. Lej en slægtning som fotograf.
Deres bryllup er en once-in-a-lifetime begivenhed. Lej en slægtning som fotograf.

Brug frequent flyer miles for hotelophold. Hvis du bor på et hotel efter brylluppet, eller hvis du tjekker i natten før at forkæle dig selv og få klædt, kan du oplade dem mod frequent flyer miles eller point.

Spørg entourage at påtage omkostningerne ved deres kjoler. Udgifterne til kjoler og smokings af brudesuiter omgangskreds er traditionelt bæres af bruden. Du kan spare penge ved at spørge din omgangskreds til at påtage sig udgifterne til deres kjoler. Eller du kan opdele omkostningerne. Nogle medlemmer af følget måske ikke være behageligt med dette (for eksempel forældre til blomst piger), især hvis pengene er stram for dem, også. Hvad er vigtigt for dig at spørge dem, der har råd til det at fortælle, hvad de kan.