E2y

Hvordan til at skelne mellem mandlige og kvindelige frøer og tudser

Adskille en mandlig frø fra en kvindelig frø kan være meget vanskeligt. De har ikke nogen særlige kvaliteter i det fysiske udseende, der kan sætte dem fra hinanden nemt. Men der er nogle ting, du kan tjekke, hvis du ønsker at vide kønnet på en frø eller tudse. Hvis du følger de tips nedenfor, vil du være i stand til nemt spotte en mandlig frø eller tudse fra en kvinde. Læs tips nedenfor for at finde ud af hvordan du kan skelne mellem mandlige og kvindelige frøer og tudser.

Hvordan til at skelne mellem mandlige og kvindelige frøer og tudser. Størrelser af frøer og tudser.
Hvordan til at skelne mellem mandlige og kvindelige frøer og tudser. Størrelser af frøer og tudser.

Her er nogle af de tips, som du kan bruge til at hjælpe dig med at skelne mellem en mandlig og kvindelig frø og tudse:

  • Størrelser af frøer og tudser. Modsætning til hvad andre folk tror, ​​kvindelige frøer og tudser tendens til at være større end mandlige frøer og tudser. Dette skyldes, at hunnerne bærer æg i deres krop, og det kræver mere plads. Det kan være temmelig svært at afgøre, om du ikke har frøer til sammenligningen. Hvis du har en kvindelig og mandlig frø, vil du bare nødt til at se, hvilken en der er større at bestemme den kvindelige én.
  • Arter. En anden ting du kan gøre er at forske på de vigtigste forskelle af frøer og tudser efter deres arter. Nogle arter af frøer har forskellige fysiske udseende for den mandlige og kvindelige. Hos visse arter, er huden af ​​han frog mere farverige end den kvindelige frø. Dette kan dog også være svært som nogle typer af frøer er i stand til at ændre deres køn, hvis det andet køn ikke er tilgængelig. Forskning i type frø, som du ønsker at differentiere for at hjælpe dig med at bestemme kønnet.
  • Parringsritual. Hvis du har mulighed for at studere parring ritual af frøer, kan du let afgøre hvilken frøen er mandlige og hvoraf den ene er kvinde. I brunst, og hunnen positioner i bunden hannen forbliver på toppen. Dette er tilfældet, da han skal befrugte frøæg mens hunnen frigiver dem.
  • Lyde. Overhold lyde, at frøer og tudser gøre. Mandlige frøer tendens til at gøre støj med henblik på at søge hjælpere når parringssæsonen kommer. De kvækker at trække de kvindelige frøer. Du bør dog ikke kun afhænge af kvækkende lyde til at bestemme køn af frøen som kvindelige frøer også kvækker, når de bliver forstyrret eller i fare. Det er bedre at kontrollere for andre tegn, der kan hjælpe dig med at skelne mellem kønnene.


Disse er nogle af de tips

Disse er nogle af de tips, som du kan bruge, hvis man ønsker at skelne mellem en mandlig og kvindelig frø og tudse. Det vil være lettere for dig at se forskellen mellem deres køn, hvis du har frøer og tudser til sammenligningen. Du kan prøve at fange frøer og tudser for at se, om du kan differentiere køn frøer. Besøg hjemmesiden allaboutfrogs.org at få mere information om frøer og tudser.