E2y

Hvordan til at skræmme væk magpies

Det er svært at hade magpies især hvis du ser dem sprede deres vinger

Det er svært at hade magpies især hvis du ser dem sprede deres vinger. Deres hvide og sorte farver gør dem til at se meget elegant og sofistikeret. Men af ​​en eller anden grund, vil mange gartnere og berørte husejere til at skræmme væk magpies.

De lever primært af animalsk kød

De lever primært af animalsk kød, unge fugle, æg, ådsler, scraps, agern, korn og andre grøntsager. Gartnere vil blive irriteret at se magpies fortærende deres grøntsager. Imens nogle husejere hader at se unge fugle er et bytte for de større fugl rovdyr. Ligegyldigt hvad din grund er, her er nogle måder at skræmme væk magpies:

Hvordan til at skræmme væk magpies. Brug skræmmende lydbånd.
Hvordan til at skræmme væk magpies. Brug skræmmende lydbånd.

  • Installer fuglenet. Denne teknik finder anvendelse på haver. Beskyt dine dyrebare planter ved at installere en net rundt i haven. Dette kan være en hård opgave, fordi du er nødt til at installere hegn og derefter vedhæfte nettet. Med dette, kan de magpies ikke fortære og ødelægge din have, mens du stadig give nok sollys til planterne.
  • Brug skræmmende lydbånd. Propan kanoner og krakker skaller er fantastisk til at skræmme væk magpies. Du kan bruge andre lyde, der er unaturligt, fordi disse er usædvanligt for magpies. Indstil de skræmmende lydbånd at udleje lyd under de fælles timer, magpies vises. Det kan være lige før de begynder rastende. Du kan også indstille enheden til at frigive lyd hver time.
  • Klæd et fugleskræmsel. Magpies er intelligente nok til at fortælle, at et fugleskræmsel ikke er en trussel. Fugleskræmsler kan stadig bruges, hvis disse er klædt op med tøj, der kan bevæge sig med vinden. Tilføjelse lange bånd og ved hjælp af lys stof til fugleskræmsel er nemmere måder at gøre dem synes mere reel for Magpies. Hvis du kan, forvandle fugleskræmsel til noget, der vender sig, når blæst op mod vinden. Magpies vil antage, at det er i live og blive skræmt væk.
  • Installere mobiler omkring området. I stedet for at bruge fugleskræmsler, bruge bedre andre mobiler til at skræmme væk magpies. Pie dåser, balloner og de enkle og farverige mobiler kan være glædeligt at menneskers øjne, men ikke for magpies. Disse er usædvanlige og bevægende-perfekte skræmme anordninger mod magpies. Plus, kan de give det livlige appel til området samtidig tjener for deres vigtige funktion.
  • Fjern ting, som magpies lide. Overhold Magpies for nogle dage. Du vil lære om deres adfærd og foretrukne pletter på området. Du kan finde ud af hvorfor de hyppige stedet. Fjern årsagen til, at de er der. Dog kunne de fleste af disse ting være de ting, du ikke ønsker at fjerne. I så fald give dem ingen grund til at bo der. For eksempel, hvis de elsker at hænge ud på grenene af et træ i nærheden derefter skæres disse filialer. Hvis de kan lide dine grøntsager, derefter beskytte dem med et net eller overveje at plante andre former for grøntsager.
  • Skift taktik nu og da, så magpies vil ikke blive brugt til dem. De vil overveje din taktik som noget naturligt, hvis de holder på at se og høre dem. Også være konsekvente og vedholdende med at ændre dit angreb planen. Magpies er temmelig intelligente fugle så aldrig undervurdere dem.


Hvis alt mislykkes

Hvis alt mislykkes, så den letteste ting at gøre, er at acceptere sandheden om naturens kredsløb. Nogle arter vil blive spist af de stærkere arter. I dette tilfælde kan den svagere specie være din plante eller den unge fugl og jo stærkere er de Magpies. Du kan ikke gøre så meget ved det, eller hvis du insisterer, kan du kun ødelægge den naturlige orden.