E2y

Hvordan til at spørge en mand ud

Verden har ændret sig siden tidspunktet for vores mødre og fædre

Verden har ændret sig siden tidspunktet for vores mødre og fædre. Før verden var enkel. Den fyr var fyr og pigen var pigen. Nu har linjerne sløret betydeligt. I dagens verden, går kvinderne til at arbejde, og kan være forsørgere af familien. En kvinde kan endda slutte sig til hæren. To kvinder kan opdrage et barn sammen, og mange mennesker ville ikke engang tage et andet udseende. Hvis det er okay for en kvinde at gøre alle disse ting, hvorfor skulle det være underligt, hvis en kvinde spørger en fyr ud?

Så hvis du ser denne søde fyr, og han virker interesseret, det er helt fint at spørge fyr ud. Du behøver ikke at være genert over det. Men du nødt til at henvende sig til fyr på den rigtige måde. Det er her vi kommer i. Disse enkle trin kan være starten på en smuk fremtid med din Prince Charming.

Hvordan til at spørge en mand ud. Beliggenhed, beliggenhed, og selvfølgelig, beliggenhed.
Hvordan til at spørge en mand ud. Beliggenhed, beliggenhed, og selvfølgelig, beliggenhed.

  1. Beliggenhed, beliggenhed, og selvfølgelig, beliggenhed. Før du kan bede en fyr ud, skal du være i stand til at tale den person ansigt til ansigt. Selvfølgelig kan du bede en fyr ud gennem et telefonopkald eller tekst, men det ville være bedre at gøre det personligt. Du ville ikke ønsker at blive spurgt på en dato af en fyr via SMS, hvis du var en pige. Det giver kun mening at behandle ham det samme.
  2. Hav lidt tillid. En af de grunde, du ville ty til at bede en fyr ud, er, hvis den fyr bare ikke kunne mønstre op mod til at nærme dig. Du ville ikke tilgive dig selv, hvis du lader muligheden forbi, alle bare fordi du var nervøs. Nærme sig ham trygt og smile.
  3. Begynd langsomt. Det er bedst at bryde isen først. Næsten alle samtaler starter ud akavet, men som tingene varme op, vil din samtale køre mere gnidningsfrit. Tal om fælles interesser og et fælles bånd mellem jer to. Hvis han er en totalt fremmed, som du bare finde attraktive, begynde med en lav-key kommentar. Du ønsker ikke hans hoved til at svulme op for meget. Stil åbne spørgsmål for at få ham til at tale om sig selv. Når både du får på en roll, gå videre til næste trin.
  4. Tilslut. På dette punkt, skal du til at bygge en forbindelse med den fyr. Prøv at holde øjenkontakt, men ikke overdrive det. Du blot ønsker at se, om han opfylder dine øjne tilbage. Hvis han gør, er han sikkert interesseret. Pique hans interesse yderligere ved at flirte lidt. Dette er din fordel som kvinde. Let røre ved hans arm eller suggestively røre dig selv, ikke til det punkt at være beskidt. Leg med dit hår. Tryk på din arm, den slags ting.
  5. Tag springet. Okay. Du har lagt ud alle de vigtige forarbejde. Alt der er tilbage at gøre, er rent faktisk at spørge fyr ud. Brug den samme tillid, du fik at nærme sig ham. Gør det selv og være direkte. Det behøver ikke betale sig at slå omkring Bush. Hvis han siger, at han vil tænke over det, er det bedre at fortælle ham, at du har brug for svar nu. Det er ikke som en fyr spørger en pige ud - en pige spørger en fyr ud har brug for en hurtigere respons.

Dette er, hvad feminisme handler om

Dette er, hvad feminisme handler om. Ligestilling mellem kønnene har der ydes dig mulighed for at gøre, hvad andre fyre tager for givet. Hvis de kan gøre det, så kan du. Så omfavne din højre og spørge ud den næste søde fyr du ser derude.