E2y

Hvordan til at spotte advarselstegn utroskab

Utroskab er en væsentlig grund til

Utroskab er en væsentlig grund til, at par bryde op. Det er ikke underligt, hvorfor du bør være på vagt om din ægtefælle eller kæreste. Selv om der er ingen grund til hvorfor du bør ikke stole på din bedre halvdel, hvis han ikke har givet dig forårsager, der er nogle oplagte advarselstegn, som du bør holde øje med at give dig det heads up, at din mand ikke kan være trofaste.

Her er ting at overveje, hvordan man spotte advarselstegn utroskab.

Hvordan til at spotte advarselstegn utroskab. Observere eventuelle ændringer i hans rutine.
Hvordan til at spotte advarselstegn utroskab. Observere eventuelle ændringer i hans rutine.

  • Observere eventuelle ændringer i hans rutine. Har din mand pludselig kommer sent hjem og synes at have mere overarbejde end sædvanligt? Er han synes at være i en fart at få nogle sted, selvom du ved, at der ikke bør være et kapløb? Er han kalder du ofte til at spørge, hvor du er? Han kan kontrollere dit opholdssted at sørge for han ikke køre ind i dig. Ændringer i hans rutine kan være en indikation Der er noget foregår. Hvis han virker defensiv om det eller vag, når han forsøger at forklare, tage sig i agt.
  • Vær opmærksom på, hvis han tager særlig forsigtig med sit udseende. En af de store ting at holde øje med, er, hvis din mand pludselig bliver mere bevidst eller forgæves på hans udseende. Mænd brudgom og pynte sig selv, når de forsøger at tiltrække det modsatte køn. Hvis din mand tager længere tid end normalt og kontrollere hans ånde regelmæssigt, finde ud af hvorfor.
  • Overvåge hans manglende tid. Er han kalde for at annullere i sidste øjeblik oftere? Er han kommer hjem sent, selv på fredag ​​og lørdag nat? Er han stået på flere forretningsrejser end normalt? Er han forlader lokalet for at tage et opkald? Er han taler i en dæmpet stemme når du er på telefonen? Alle disse er mulige tegn på utroskab.
  • Kontroller, om der er en ændring i dit sexliv, og der er et tab af intimitet. Er du har sex sjældnere? Når du starter, er han slå dig ned? Har han holdt op med at kærlig med dig, såsom at holde din hånd eller styrketræning med dig? Hvis dette er sammensat med ham er mere kritisk over for dig, bør alarmklokkerne gå ud i dit hoved.
  • Hold dine ører åbne for enhver omtale af en anden kvinde. Når han taler om arbejde eller nogen, han er stødt på, har en kvindelig navn kommer op, der får din opmærksomhed? Er han taler om en person i særdeleshed mere hyppigt, ofte i et positivt lys? Hvis det er tilfældet, kan din mand blive fascineret med denne person. Hvis din mand ikke ønsker at introducere dig, kan der være mere på ting, end du ser.
  • Kontroller telefoner. Bed om at se hans telefon og kontrollere hans modtagne opkald og kaldte numre. Hvis du ikke kan genkende disse tal, kan du ringe op og tjek. Hvis han ikke ønsker at gøre det, kan du nødt til at være lusket ved det. Tjek tekstbeskeder, Facebook-sider og e-mails. Mænd kan være sjusket omkring efterlod bevis for deres anliggender.
  • Kontroller dit instinkt. Har du en dårlig fornemmelse om forholdet? Har du en gut føler om nogen? Gør din radar handle op i nærvær af et bestemt navn eller en specifik person? Hvis det er tilfældet, tage sig i agt og ikke dumme ting ned. Du kan blive ubevidst picking up advarselstegn, som du ikke bør ignorere.


Husk, at ingen mand let vil indrømme, at snyd, især hvis det betyder et dyrt skilsmisse eller bitter kamp om forældremyndigheden, vil opstå. Hvis du har din mistanke, hvad du behøver at gøre for at afdække sandheden, selv om det betyder at ansætte nogen til at validere din mistanke. Du bør dog stadig holde et åbent sind og vente på bekræftelse. Hvis du føler, du skal konfrontere din mand, skal du fortsætte med forsigtighed og være klar til enhver konsekvens du står over for.