E2y

Hvordan til at styrke god opførsel i stuefugle

Dine fugle måske ikke har hørt om ordet "straf"

Dine fugle måske ikke har hørt om ordet "straf". I naturen har de ikke den samme sociale hierarki. Så straffe dem for deres dårlige opførsel sjældent virker. Dog kan du blive glad for at vide, at dit kæledyr fugle kan lære af positiv forstærkning. Positiv forstærkning er blevet effektivt udnyttet i uddannelse fugle til at lære tricks. Det har også med succes afskrækket problemadfærd og effektivt alternativ adfærd. For eksempel kan dit kæledyr fugle bide dig. Du kan ændre denne irriterende vane når din belønning dem, når de er blide. Giv dem noget, de kan lide, når de er ikke så aggressive. Her er nogle skridt til at hjælpe dig styrke god opførsel i dit kæledyr fugle:

  1. Koncentrer dig om en bestemt adfærd, at din lyst til at styrke i dit kæledyr fugl. Denne specifikke adfærd er normalt det stik modsatte af det problem, du måtte have med dit kæledyr fugl. Sig, din papegøje altid generer dig. Det er altid skriger højlydt. Så kan du ønsker at gøre noget for at træne det at producere lavere lyde. På den anden side, hvis din papegøje altid bider dig kan du ønsker at arbejde på sin blidhed. Nu, med henblik på at hjælpe dig selv, kan du ønsker at sige ord som "stille" og "mild", hvis du ønsker at styrke dem til din papegøje.
  2. Vær tålmodig. Forstå, at dit kæledyr fugl måske ikke øjeblikkeligt imødekomme dine forventninger. Tillad lidt tid for dit kæledyr fugl til at være mere spontan i at udstille den specifikke adfærd, du ønsker det at erhverve.
  3. Tal venligt og umiddelbart efter dit kæledyr fugl har gjort et godt opførsel. Omgående erkende sin gode opførsel. For eksempel vidste din papegøje ikke bide dig. Du ønsker måske at sige noget som dette: "Ja, det blide God papegøje.". Sørg for, at din stemme er varm, og din tone, entusiastisk. Lyde som om du er direkte interaktion med børnene. Dit kæledyr fugl kan helt fornemme den oprigtighed og hengivenhed fra din stemme.
  4. Forkæl dit kæledyr fugl med noget småt og sund. Giv det noget, den kan nyde. Hvad med en enkelt solsikkefrø? Det er den mest populære fugl godbid blandt fugleelskere. Andre store valg omfatte en halv drue, en lille skive æble eller et stykke usaltet, poppet popcorn kerne. De er godbidder med lavt fedtindhold. Bemærk dog, at kakaduer og Amazon papegøjer er tilbøjelige til fedme. Så undgå at give dem højt fedtindhold godbidder. Overvægt er ubestrideligt farlig både for mennesker og for fugle.
  5. Konsekvent belønne dit kæledyr fugl for sin gode opførsel. Du ønsker ikke at forvirre det. Du bør være i stand til at erkende det, når den har gjort det bestemt adfærd, du ønsker at styrke.
  6. Afskrække dit kæledyr fugl dårlig opførsel ved at ignorere det. Så holde din cool. Når den er vild, kan du blot vende ryggen. Din fugl kan let fornemme din reaktion på sin dårlige opførsel.

Hvordan til at styrke god opførsel i stuefugle. Koncentrer dig om en bestemt adfærd, at din lyst til at styrke i dit kæledyr fugl.
Hvordan til at styrke god opførsel i stuefugle. Koncentrer dig om en bestemt adfærd, at din lyst til at styrke i dit kæledyr fugl.

Pet elskende enige om, at du bruger en "clicker" øjeblikkeligt kan give dit kæledyr fugl en positiv feedback. Hoved til den nærliggende dyrehandel og få en til dit kæledyr fugl. A "klikkertræning" er virkelig billigt.