E2y

Hvordan til at tabe din kvinde hurtigt

Indrøm det

Indrøm det, kvinder er mere kompliceret end mænd. Det er derfor, du ikke kan nemt regne ud, hvad en kvinde ønsker. Én forkert bevægelse, og du kan miste din kvinde i et blink med øjet. Tja, hvis det er virkelig dit mål, så her er nogle tips om, hvordan du kan få hende til at forlade uden større besvær.

  • Gør dig selv uinteressante. I modsætning til hvad de fleste kvinder siger, udseende er ikke vigtigt. Virkeligheden er, at kvinder gør pleje hvordan deres mand ser. Derfor, hvis du helt lade dig gå, vil din kvinde helt sikkert finde dig mindre tiltrækkende, hvilket giver hende en grund til at forlade dig.
  • Hold hende utilfredse i sengen. Hver fyr naturlige mål er at holde sin kvinde tilfreds i sengen. Hvis du ikke kan gøre dette, så vil hun føle, at hendes seksuelle behov er uopfyldte. Frustrere hende hele tiden, og hun vil snart føler behov for at finde tilfredsstillelse andetsteds.
  • Hold på at lyve for hende. Brudte løfter og fortæller løgne kan ødelægge hendes tillid til dig. Husk, det er svært at tjene nogens tillid. Én løgn og et brudt løfte kan let ødelægge forholdet. Uden tillid, vil et forhold falder fra hinanden på ingen tid.
  • Skjul nogle ting fra hende. Adfærd som at gå ud af soveværelset, når besvare telefonopkald, beder hende om at forlade, når du besvarer e-mails, og holde dine personlige kommunikation gateways private er mistænkelige for den gennemsnitlige kvinde. Hold hende i mørket, og dette vil føre til at tvivle. Når hun begynder at tvivle på dig, hendes tillid til dig vil aftage fører til en større sammenbrud i forholdet.
  • Mangel på mål og drømme i livet. Være tilfreds med hvad du har. Må ikke drømme. Hvorfor kæmpe for evigt at nå dine mål? Du vil sandsynligvis mislykkes alligevel. Og ved at gøre dette, vil du lykkes i kørsel hende bort. Hvilken kvinde ønsker at leve med en fyr, der ikke har nogen drev eller ambitioner? De fleste kvinder vil aldrig blive længe med en mand, der ikke har ambitioner eller et drev til at blive en bedre mand.
  • Tilbring din tid med andre ting og andre mennesker. I stedet for at bruge dine fridage med hende, gå og hænge ud med dine venner eller tilbringe dagene med fokus på din nye hobby. Kvalitetstid er meget vigtigt i ethvert forhold. Og for de fleste kvinder, er lig tid kærlighed. Hvis hun ikke føler sig elsket eller føle sig vigtig, vil hun indse, at et forhold med dig, ikke er det rigtige for hende lige nu.
  • Snyde på hende. Dette er sandsynligvis den mest effektive måde at få hende ud af dit liv. Men det er formentlig den mest grusomme måde. Men hvis dit mål er at få hende pakning, så hende utro er den mest bæredygtige valg.


Nogle mænd har gode grunde til at drive kvinder væk

Hvordan til at tabe din kvinde hurtigt. Gør dig selv uinteressante.
Hvordan til at tabe din kvinde hurtigt. Gør dig selv uinteressante.

Nogle mænd har gode grunde til at drive kvinder væk. Hvis få din kvinde til at forlade uden at skulle tage det første skridt er dit mål, så disse tips vil være yderst nyttig. Men hvis du vil beholde din kvinde, gøre alt i din magt for at undgå at begå disse forhold brølere.