E2y

Hvordan til at tilbringe kvalitetstid sammen med dine børn

Ansvarsområderne for at være en forælder, er at fodre

Ansvarsområderne for at være en forælder, er at fodre, klæde, og opdrage børnene. Der er en anden vigtig opgave, som du som forælder kan tage for givet, og det er at tilbringe kvalitetstid sammen med dine børn. Hvordan kan du gøre det, når du også har andre ansvarsområder kan lide at arbejde og husarbejde? Her er nogle idéer, som du kan gøre med dine børn til at tilbringe mere kvalitetstid sammen med dem.

Hvordan til at tilbringe kvalitetstid sammen med dine børn. Ansvarsområderne for at være en forælder, er at fodre.
Hvordan til at tilbringe kvalitetstid sammen med dine børn. Ansvarsområderne for at være en forælder, er at fodre.

  • Afspil. Den grundlæggende af alt kvalitetstid sammen med dine børn, er at komme ned til deres niveau og lege med dem. Hvad er de interesserede i nu? Det kan være at spille med Lego, spille hus eller restaurant, lege med tinsoldater med matchende baser eller det kan være videospil. Uanset hvad det er, at børnene kan lide at lege med, når du bruger en halv time at spille med dem, tæller som kvalitetstid.
  • Læsning. Der skal være en historie eller to, at dit barn elsker at læse igen og igen. Gør det før sengetid. Børn elsker at høre historier, før de sover. Hvis de ikke er interesserede i en gammel historie, så måske du kan gå videre til kapitel bøger. Læs to kapitler en aften og putte dem i. Disse er dyrebare minder, du og dit barn vil værne om.
  • Gøremål. Børn elsker at hjælpe. Lad dine børn til at hjælpe dig med de huslige pligter. Det er også en god træning for dem, som de vokser op, indtil de kan gøre de gøremål på egen hånd. Du kan starte med madlavning og opvask. Har dem hjælpe dig med vasketøjet og folde tøjet. De kan hjælpe dig vakuum og støv fra noget snavs, mens du rydder op i rodet. Selv når du gør simple opgaver som at sætte porto på breve er kvalitet tid med dine børn.
  • Måltid tid. Gør det til et punkt til at sidde ned med dine børn selv med et måltid. Spørg dem om deres dag, aktiviteter, som deres ven af ​​dagen var, eller hvis de har brug for hjælp på lektier. Ja, du kan have en masse andre ting at gøre, så snart du rydde op i din plade, men tage tid ud og nå ud til dine børn i løbet af måltidet tid. De andre gøremål kan vente, men den dyrebare tid, du bruger sammen med dine børn vil ikke.
  • Hjemmearbejde. Hjælpe dit barn gøre lektier er en aktivitet en forælder kan elske eller hade på grund af den kamp, ​​der kan opstå, når alle du ønsker at gøre, er at hjælpe dit barn med at forstå deres lektier. Bestanden op på en masse tålmodighed og gå ned til dit barns tænkning niveau. Gør lektier sjovt for dem. Bring en white board med forskellige farvede markører. Husk, at dit barn ikke er en voksen til at forstå lektier så let som du gør. Tal med dit barn i en legende stemme, så det inspirerer dem til at besvare deres hjemmearbejde selvsikkert. Hvis du begynder at råbe på dem, hver gang de laver en fejl, så vil du bare spilder din kvalitetstid sammen med dine børn.
  • Musik. Du kan obligation med dine børn ved at lytte til musik, du begge nyder. Eller du kan også slukke musikken, når du kører for dine børn, og engagere sig i samtale i stedet.


Mest af alt, lyt til dine børn. Det er, hvor kvalitet starter. Vis dem den indsats, du gør, og til gengæld vil du have en levetid på dejlige minder med dine børn.