E2y

Hvordan til at trække heste

Heste er halet til konkurrencer eller arbejde

Heste er halet til konkurrencer eller arbejde, hvilket er hvorfor det er vigtigt, at de holdes sikker og komfortabel under rejsen. Men kun veluddannede chauffører kan garantere dette. Hvis det er din første gang til at trække heste, så læs videre. Dette er artikel kan hjælpe oplyse dig om de ting, du skal overveje, om indhaling heste.

Her er de tips:

Hvordan til at trække heste. Vælg en trailer for dine heste.
Hvordan til at trække heste. Vælg en trailer for dine heste.

  1. Øv kører først. Kørsel alene er meget forskellig fra kørsel med en påhængt trailer. Du kan ikke gå zig zag i trafikken og stop, når du er næsten rørende en andens kofanger. Husk, at du har stående skabninger i traileren bag dig, og de kan føle hvert pludselige bevægelser, som du gør. Vær forsigtig på, hvordan du skifter baner, hvordan du stoppe og starte bilen. Tag forsigtighed afrunding hjørner og sikkerhedskopiering. Det er bedre, hvis du øve med en tom trailer først. Har svingene, Vognbaneassistent, start, stop og sikkerhedskopiering med det. Mindst vil du opleve, hvordan det føles at køre trække en trailer bag dig.
  2. Vælg en trailer for dine heste. Der er forskellige trailere, der kan arbejde for dig, men den mest billige trailer er bestanden trailer, der er specielt designet til at transportere kvæg. Det har slidser til ventilation, der er anbragt på omtrent samme niveau som øjet af kvæget. Hestetrailere på den anden side er bygget med specifikt komfort og sikkerhed af hestene i tankerne, med justerbare ventilationskanaler og vinduer, for ikke at nævne suspension til jævn rejser. Under transport, heste normalt bundet. Føringen bør ikke være for lang til at undgå sammenfiltring, eller for kort. Det bør være langvarig nok til at tillade bevægelser. Brug hurtig snap eller quick release knude, så du nemt kan løsne hestene, når behovet opstår.
  3. Under rejser, lad vinduer og ventilationsåbninger åbne i løbet af sommeren og ikke lukke dem i løbet af vinteren. Heste stadig brug for luft i kolde tider. Giv strøelse til heste, som sugerør og spåner. Sengetøj tjener som pude og også opsuger urin. Efter turen, rengøre traileren grundigt og lad tørre helt at holde gulvbrædderne fra rådne.
  4. Tag et hvil i mellem ture. Sædvanligvis vognmænd hvile hver tre til fire timer. Du kan gøre det samme, så du og dine heste kan hvile. Og mens du er ved det, kan du indsætte en ny bestand hestenes vand og hø. Det er bedre at bringe rigelig forsyning af dit eget vand og hø, så du ikke behøver at søge efter en vandkilde bare for at fylde din levering, især under lange ture. Det er også tilrådeligt at tjekke på benet wraps og tæppe, hvis de stadig er korrekt placeret. Hver pause varer 30 til 40 minutter, lige nok til hestene, der skal losses og lad dem tisse. De fleste heste ikke urinere mens du rejser, så i løbet pause, sørg for at de gør. Det er vigtigt, at der under stopper, du parkere i en skraverede område, fordi hestene føle sig utilpas, når det er varmt.

Under lange ture, hvis du endnu ikke er oplevet det er bedst ikke at trække heste alene. Har nogen med dig, der er godt uddannet på dette, så du kan opleve en hands-on tutorial.