E2y

Hvordan til at udøve din kanin

Tænker på at få et nyt kæledyr, men du er usikker på, om du er en hund eller kat menneske? Måske en guldfisk så? Hvorfor ikke prøve noget anderledes? Okay måske ikke en skorpion, cobra eller vandmænd. Noget mindre, men ikke noget, som du ved et uheld kunne tabe i alle de rod. Noget yndig og sød, at dine børn kan falde i kærlighed med. Hmmm. Hvis du vil have et kæledyr, så prøv at eje en kanin.

Flere og flere mennesker er at erhverve kaniner som kæledyr

Flere og flere mennesker er at erhverve kaniner som kæledyr. De kan være tamme let som de ikke er vanskelige at håndtere og er faktisk meget TAM. Faktisk endda de have samme socialisering færdigheder som hunde og katte, som over tid, de kan integrere sig inden for en familie. Kaniner har deres egne unikke begrænsninger og fordele, men i det store hele gør de glimrende kæledyr.

Ligesom hunde og katte,

Ligesom hunde og katte, behøver kaniner motion for at overleve. Dyret må ikke bur hele dagen, da det vil føre en elendig eksistens og mangler enhver vilje til at overleve. Buret inde og begrænses, vil det ikke være tilladt at vokse ordentligt. Du må ikke være i stand til at køre med det som en hund, men her er tips om, hvordan du udnytter din kanin.

Legeplads

Hvordan til at udøve din kanin. One-on-one interaktion.
Hvordan til at udøve din kanin. One-on-one interaktion.

Afspil område. Afsætte et stort nok areal for kaninen at køre rundt i. Det vil bruge en masse tid her udforske sine omgivelser. Sørg for, at dette område er rovdyr bevis og flugt bevis. Du skal være i stand til at se pennen let, da kaninen skal overvåges på alle tidspunkter. Du ønsker at give det en vis frihed, men lad ikke det helt ud af syne. Det vil bruge omkring 4-5 timer hver dag i denne pen færdes. Gør det bedste pennen det kan være.

Byg en lille verden

Byg en lille verden. Kaninen pen skulle have en masse af objekter og ting, som det kan bruge. Brug kasser, gamle støvler og andre kasserede genstande. Kaninen kan bruge disse objekter til at hoppe, begrave i sandet og lege med. Disse ting vil holde ham interesseret og underholdt.

Sandbox

Sandbox. Nogle kaniner gerne grave. Hvis dit kæledyr har affinitet for gravning, forberede en lille sandkasse for ham at grave omkring ham. Kaniner har et instinkt til at grave sig ned, da de er byttedyr og naturligt henvende sig til jorden for at søge sikkerhed. Dette vil forberede det, hvis det på en måde bliver fanget i naturen.

One-on-one interaktion

One-on-one interaktion. Obligation med dit kæledyr. Din kanin har brug for kærlighed og hengivenhed også. Leger med det er stadig den bedste måde at sikre, at din kanin får den rette træning det behov, og på samme tid, er du øge sin fortrolighed med dig.

Selvom meget forskellige fra hunde og katte

Flere og flere mennesker er at erhverve kaniner som kæledyr. Ligesom hunde og katte.
Flere og flere mennesker er at erhverve kaniner som kæledyr. Ligesom hunde og katte.

Selvom meget forskellige fra hunde og katte, kaniner stadig har brug for dig til at passe det. At sikre, at dit kæledyr kanin får den rette mængde motion er ikke en let opgave, og kræver, at du være på vagt endnu kærlig. Forkæl din kanin godt, og det bliver så loyale over for dig som alle andre kæledyr.