E2y

Hvordan til at udvikle gode sovevaner hos børn

Verden af ​​i dag er fuld af dårlig sveller

Verden af ​​i dag er fuld af dårlig sveller. Vi gør alt for meget på alt for lidt søvn. Dette resulterer i brænde ud, hvilket fører til et stort antal af sundheds-og følelsesmæssige problemer. Hvordan kan vi hjælpe vores børn til at undgå dette problem i deres fremtid? Hvordan kan vi hjælpe vores børn til at udvikle gode sovevaner i dag, så de kan få et bedre i morgen?

Hvordan til at udvikle gode sovevaner hos børn. Øv gode sovevaner selv.
Hvordan til at udvikle gode sovevaner hos børn. Øv gode sovevaner selv.

Øv gode sovevaner selv.
Dette er den vigtigste del af at hjælpe dit barn med at udvikle gode sovevaner. Da børn følger modellerede opførsel, dine sovevaner er ekstremt vigtige. Hvis du ophold indtil 02:00, og sove til middag, vil dit barn følge dit eksempel. Gode ​​sovevaner er ikke bare godt for dit barn, de er gode for dig.

Vælg en seng tid ritual du kan holde til.
Noget om seng tid ritualer synes at hjælpe børn med at forberede mentalt og følelsesmæssigt til seng. Deres hjerner følger det mønster af aktiviteter, og vil automatisk vide, hvad bliver det næste. Selv om det er så simpelt som at tage et bad, børste tænder, og spiser i seng, sengetid ritualer fremme gode sovevaner. Vær dog forsigtig, vil du helt sikkert ønsker at gøre dette seng tid ritual noget, som du kan holde til. Når en sove rutine er indstillet, vil børnene have en vanskelig tid, justering, hvis du prøver at ændre det.

Undgå sukker, koffein og hyper aktiviteter før sengetid.
Wrestling før sengetid, at give dit barn et stykke kage og sodavand lige før sengetid er bestemt ikke en god idé. Jeg ved det lyder som sund fornuft, men hvis du er i praksis at give dit barn dessert, kan du blive forhindre dem fra at sove. Gode ​​sovevaner og en god kost kan gå hånd i hånd. Et andet tip, undgå konserveringsmidler og forarbejdede fødevarer.

Lad dit barn sove henhold til deres tidsplan

Lad dit barn sove i henhold til deres tidsplan.
Spædbørn har brug for flere lure i løbet af dagen. De tider, de har brug for at sove er bestemt af deres egne interne ure. Vi kan ikke ændre dem. Hvis du forsøger at overholde dem til dine sovevaner, kan du faktisk skade dem fra at udvikle gode sovevaner. Faktisk siger eksperter, at gode søvn adfærd starte i de nyfødte faser af livet. Den bedste måde at hjælpe dig med at få søvn, når din nyfødte kommer hjem er at sove, når de sover.

Verden af ​​i dag er fuld af dårlig sveller. Vælg en seng tid ritual du kan holde til.
Verden af ​​i dag er fuld af dårlig sveller. Vælg en seng tid ritual du kan holde til.

Undgå hektisk familie tidsplan.
Europæisk kultur er så overbelastet, kan vi næppe finde tid til at gøre noget. Dette omfatter søvn. Vores børn har brug for os til at huske, hvor vigtigt deres søvn er. Ved at fjerne tingene fra vores tidsplan, vil børnene være i stand til at sove når det er nødvendigt og ikke føle overbelastede eller overtræt fra dagen. Fjernelse bare et element eller to fra din tidsplan kunne gøre en stor forskel i dit barns udvikling af gode sovevaner.

Bed tiden er sengetid.
Indstil reglen dit barn skal lære at tage sig af tingene før de går til at sove. Opmuntre dit barn til at børste deres tænder, få en drink, gå på toilettet, eller enhver anden ting, der kunne holde dem ud af sengen, før de kommer i seng. Dette vil hjælpe dem til at hvile, når de fastsætter i stedet for at tænke på en anden grund til at komme ud af sengen. Dette er ikke kun hjælper dem med at udvikle gode sovevaner, men også hjælper dem med tænkning.

Samlet, gode sovevaner i dine børn er dit ansvar. Børn, der ikke får nok søvn, som voksne har en tendens til at være mere irritabel. Ved at hjælpe dine børn til at udvikle gode sovevaner i en ung alder, vil du hjælpe dem med at få bedre sovevaner i fremtiden.