E2y

Hvordan til at vælge en babysitter


En af de sværeste ting at gøre, som et ungt par med børn, er at forlade dem. Det er endnu sværere at forlade dem med en anden, såsom en babysitter. Mens det er helt nødvendigt at bruge en babysitter for at gå ud eller kører ærinder, er det stadig svært at vide, at du ikke vil være der for dit barn, hvis der sker noget. Dette er præcis, hvorfor du skal vælge den bedste babysitter, du kan finde på at forlade dit barn med. Denne artikel vil hjælpe dig med at vælge en babysitter.

Trin 1

Få henvisninger. Den bedste måde at finde en babysitter er at spørge venner og familie for eventuelle henvisninger. Dette vil hjælpe dig med at få en idé om, hvad andre mennesker kigge efter i en babysitter og give dig en liste over babysittere, som folk har brugt. Du kan bruge denne liste til at begynde det næste trin.

Trin 2

Hvordan til at vælge en babysitter. Få henvisninger.
Hvordan til at vælge en babysitter. Få henvisninger.

Interviewe kandidaten. Når du har udviklet en liste over potentielle babysittere fra venner og familie, kan du kalde dem for en indledende samtale. Dette interview er meget gerne, at en jobsamtale, men endnu vigtigere. Dette er dit barn, du vil forlade dem med, så du ønsker at vide så meget om dem som muligt. Stil spørgsmål om, hvor længe de har babysat efter og hvilken alder børn, de normalt babysitte. Dette skulle give dig en forståelse af, hvad erfaring og baggrund personen har i børnepasning.

Trin 3

Har en testkørsel. Når du har indsnævret dit valg ned til et par potentielle babysittere, vil du ønsker at se, hvordan han eller hun interagerer med dit barn. Få dem komme over for en dag eller nat, mens du er der, og se barnet. Prøv at holde sig ud af deres måde og give dem mulighed for at handle, som om ingen andre var i huset, men dem og barnet. Denne måde kan du observere, hvordan de reagerer på visse situationer, og hvordan dit barn relaterer til dem.

Trin 4

Foretage den endelige cut. Når du har gjort ovenstående trin, du gerne vil sidde ned med din kone eller mand og alle dine børn. Gå over de potentielle kandidater, og se, hvad der var bedst om hver enkelt. Selv om en babysitter kan have en masse erfaring, kan han eller hun stadig ikke være den bedste pasform for dig barn. Spørg om dit barns feedback og se, hvem de bedst sammen med.


Trin 1. Interviewe kandidaten.
Trin 1. Interviewe kandidaten.

Dette er ikke en beslutning om at tage let på. Tag din tid, når du vælger, hvem du forlader dit barn eller børn med.