E2y

Hvordan til at vælge en fugl bad

En fugl bad kan være en ting af undren i din baghave eller haven

En fugl bad kan være en ting af undren i din baghave eller haven. Det giver fugle og andre små skabninger med en kilde til livgivende vand. Det giver dem også en bekvem badning sted. En fugl bad vil tiltrække fugle til din værftet, hvilket er fantastisk, hvis du er en birdwatcher, fugl fotograf, eller blot glad for dyrelivet.

Fugl bade kommer i forskellige former og størrelser. Her er en hurtig guide til hvordan du vælger en fugl bad.

  • Beslut dig for en placering. Fugle regel gerne afsides steder uden støj. Placering din fugl bad i det åbne udsætter dem for alle former for støj og endda til rovdyr som katte.
  • Beslut dig for en stil. Den mest almindelige fuglebad ligner en skål eller underkop placeret oven på en piedestal. Men denne form for fugl bad design er ikke helt passende for fugle. Bud som at spille og badning nær jorden. En dyb tallerken placeret på jorden vil bringe i flere fugle end noget sat højt op.
  • Sted sten inde i din fugl bad, hvis vandet er mindst to inches dyb. Små fugle kunne glide og drukne. Småsten og sten vil hjælpe tilføje vægt og balance til din fuglebad, og vil derfor gøre det mere stabilt. Brug glatte sten for de bedste resultater, da skarpe sten kan skade fuglene.
  • Prøv at tilføje rindende vand til din fugl bad. Fugle som rindende vand, og vil foretrække det over Stillwater. Dette er også sikrere end Stillwater, som kan avle myg. Du kan købe et drop rør eller lille springvand fra din lokale dyrehandel.
  • Overveje størrelsen. Prøv at gøre din fuglebad så stort som muligt. Du kan endda grave en lille dam på din værftet, hvis det er muligt, og hvis grundvandet frit kan komme ind i dammen. I løbet af vinteren, ofte fugle spiser sne, fordi det hjælper dem at holde på fugtigheden. Dog bør du overveje en opvarmet fugl bad, hvis du bor i kolde områder. Du kan også installere en fugl bad tømiddel, som vil lade din fugl bad giver fuglene ferskvand selv gennem vinteren.

Når du har installeret din fugl bad, overveje disse tips i vedligeholdelse.

  • Rens din fuglebad regelmæssigt. Dette er især nødvendigt, hvis det er lavet f plastik eller keramik. Alger kan vokse på overfladen, og du bliver nødt til at skrubbe dem ud, før genpåfyldning fuglebad.
  • Har et dybt rengøring en gang om året. Brug en løsning lavet af ni dele vand en ene del blegemiddel. Skrub overfladen af ​​fuglebad. Skyl det grundigt og lad det luft tørre helt før opfyldning. Du bør også gøre dette, når du ser syge fugle ved hjælp af badet, for at forhindre spredning af sygdommen.
  • Watch out for rovdyr som katte og andre større dyr. Disse kan tage det sjove ud af fuglenes badning i fuglebad.


Et fuglebad kan være en god tilføjelse til din værftet

Hvordan til at vælge en fugl bad. Beslut dig for en placering.
Hvordan til at vælge en fugl bad. Beslut dig for en placering.

Et fuglebad kan være en god tilføjelse til din værftet. Det vil være både æstetisk tiltalende i sig selv, og funktionel. Du giver fuglene et sted at hvile, og hjælpe moder natur i processen.