E2y

Hvordan til at vælge et kæledyr rotte bur

Rotter er venlige og kan også være store kæledyr

Rotter er venlige og kan også være store kæledyr. Fordi de er meget lille, de er nemme at tage sig af og har meget lidt krav. Hvad er vigtigt for dem at være forsynet med mad og en behagelig læ. Men at finde den rigtige bur til dit kæledyr rotte er meget vigtig og bør være ordentligt planlagt ud. Husk, vil de skal bo der hele deres levetid (2-3 år), så det er bedst at vælge den rigtige til at holde dem glade og tilfredse. Vælge en rotte bur bør ske under hensyntagen til alle de interne og eksterne faktorer, der vil påvirke din hunds levende tilstand. Her er nogle af de faktorer, du skal overveje at få den perfekte bur til dit kæledyr:

Hvordan til at vælge et kæledyr rotte bur. Rotten familien.
Hvordan til at vælge et kæledyr rotte bur. Rotten familien.

Rotten familien Før du få et bur, skal du overveje, hvor mange kæledyr rotter skal bo inde i buret? Dette vil give dig en idé om den rigtige størrelse bur, du har brug for at få. Husk, rotter elsker at gå rundt, så du er nødt til at give dem rigelig plads til at løbe frit omkring. Du skal også overveje, at du vil give dit kæledyr nogle legetøj senere, så du nødt til at overveje at give plads for dem så godt. Du skal også vide, at rotterne yngler nemt og kan formere sig når som helst. Hvis du ønsker for dit kæledyr til at yngle, så vil du have en større bur til at rumme de nye medlemmer.

Ind eller ud i at vælge for den bedste bur til dit kæledyr, skal du afslutte, hvis du vil placere buret i eller uden for dit hus. Selv om det er sikkert at placere den inde i huset (hvis der er nogen katte eller hunde omkring), er det også muligt at placere buret udendørs. Men hvis du beslutter dig for at placere den udenfor, så er du nødt til at overveje temperaturen udenfor. Du skal også sikre området for at sikre, at de ikke vil blive spist som bytte af andre større dyr. Du bliver også nødt til at kontrollere for bure specielt velegnet til udendørs.

Rotter er venlige og kan også være store kæledyr. Ind eller ud i.
Rotter er venlige og kan også være store kæledyr. Ind eller ud i.

Size matters Størrelsen af det område, hvor du vil placere buret spørgsmål en masse, og bør absolut overvejes. Højden og bredden bør måles præcist for dig at få en idé om den maksimale størrelse på bur du kan få. Men hvis du vil være i konstant bevægelse buret fra ét område til et andet, så kan du få den rigtige størrelse baseret på antallet af kæledyr rotter du har. Du bør også vælge bur med hjul, så det vil være lettere for dig at overføre dem til en anden placering.

Kvalitet Kontroller kvaliteten af buret og se, hvordan det er lavet. Sørg for, at buret er lavet i godt materiale, så dit kæledyr vil blive sikret indeni. Du skal også kontrollere, om buret er forseglet godt. Husk, at rotterne hoppe rigtig godt, og hvis buret ikke er forseglet ordentligt, så kan de nemt flygte fra det. Buret skal også være lavet af materiale, at dit kæledyr ikke vil være i stand til at tygge på nemt.