E2y

Hvordan til at vælge magasiner for et barn

Læsning er en vigtig del af vækst og udvikling

Læsning er en vigtig del af vækst og udvikling. Det hjælper dit barn med at få et fast greb om det, der virkelig interesserer ham. Fra da af, vil dit barn blive givet muligheder for at bygge på hans valgte område. I større aspekter, vil han være i stand til at realisere sine ambitioner og mål. Han vil være i stand til at opbygge karakter, at han trygt kan kalde sin egen.

Bøger er fælles tegn, når læsesessioner kommer ind i billedet. Men andre publikationer som blade kan tilbyde en lettere måde at antænde nysgerrighed og geni i dit barn. Tag et kig på disse retningslinjer, og se dit barn få yderligere interesse med hvert nummer får han sine hænder på.

  1. Vurdere dit barns parathed. Barnets udvikling varierer fra person til person. Det er vigtigt, i dette tilfælde, at afgøre, om dit barn er klar til at omfavne aflæsninger fandt i et blad. Ikke desto mindre, kan du bruge et magasin abonnement at hjælpe dit barn klare vanskeligheder i skolen. Få en, der er et niveau lavere, så hans selvværd bliver revitaliseret hvert hold det lykkes ham de udfordringer og spil findes i bladet.
  2. Prioriter sine interesser. Huske på, at dit barn er den ene person, der vil tilbringe tid sammen med bladet. Der er ingen mening i at give ham noget, han ikke vil nyde eller værdsætte. Åbne op for en samtale med dit barn og identificere hvad der tænder ham. Uanset om han vælger at gå med sport, mode, livsstil eller videnskab hvad der er vigtigt er, at du har en idé til at bygge videre på.
  3. Optimisme hjælper. Gå efter et magasin, der fremmer positivitet. Du behøver ikke at få kopier af religiøse samtaler og lærdomme. Du kan give dit barn et magasin, der vil guide ham til at blive et bedre menneske. Kig efter magasiner, der udnytter sjove spil og historier til at frembringe meddelelser omsorg for miljøet og opretholde en sund livsstil. "Highlights" er et eksempel på et godt afrundet blad, der vil støtte dit barn mod optimal vækst og udvikling. Desuden med dette blad du er sikker på, at dit barn får relevante og sikre indhold.
  4. Lad dit barn starte bolden rullende. Baseret på den nuværende kapacitet på dit barn, kan du begynde at manipulere sine tilbøjeligheder via magasiner, der kildre hans nuværende intellektuelle udvikling. Du vil ikke have en hård tid, hvis dit barn er en naturlig læser. Du fodrer ham med de sider, og han vil ivrigt fordøje alle de vigtige oplysninger. Hvis du har den, der let bliver kede sig, når læsning er den aktivitet, du kan abonnere på magasiner, der kredser om hans favoritter. Dette vil give dit barn en lettere gang at omfavne vigtigheden af ​​at læse i hans liv.
  5. Bruge sine enkle måder at besvare dine spørgsmål. Hver gang du nødt til at vente med dit barn i løbet af en aftale med sin tandlæge eller læge gribe muligheden for at udstikke en liste over magasin valg. Udlæg forskellige temaer for at finde ud af, hvilke vil fange hans opmærksomhed. Sørg for at afklare med dit barn, som han måske har fået en kopi, fordi en indflydelsesrig figur poserer på forsiden af ​​bladet.

Din rolle som forælder ikke ender med en vellykket abonnement

Hvordan til at vælge magasiner for et barn. Vurdere dit barns parathed.
Hvordan til at vælge magasiner for et barn. Vurdere dit barns parathed.

Din rolle som forælder ikke ender med en vellykket abonnement. Tag dig tid til at gøre dig bekendt med præsentationen og indholdet af bladet. Endnu vigtigere er, skal du være den første til at gennemse de enkelte emner og sørg for at intet upassende annonce indtaster dit barns realm af tænkning.