E2y

Hvordan til at vælge sikkert legetøj til småbørn

Små børn og småbørn absolut elsker legetøj

Små børn og småbørn elsker absolut legetøj. Ikke blot vil legetøj underholde dine børn, men legetøj kan også bruges til at træne dine børn med basale færdigheder som hånd og øje koordination, optælling og huske bogstaverne i alfabetet. Når du vælger legetøj, men du nødt til at holde dit barns sikkerhed i tankerne. Her er hvordan du kan vælge legetøj, der er sikkert for småbørn.

  1. Age. Kig ind i en alder af dit barn. Dette vil give dig en idé om, hvad tingene vil interessere ham. Ikke alle legetøj er lavet ens, og nogle vil appellere mere til yngre børn, mens nogle vil appellere til ældre og mere modne børn. Bortset fra alderen, også sørge for, at du vælger legetøj efter interesse. Nogle børn elsker byggesten, i hvilket tilfælde du vælger legetøj som en Lego-sæt. Andre foretrækker materialer, der kan bruges til at tegne eller male. Andre vil gerne legetøj, der skaber lyde, såsom simple legetøj klaverer.
  2. Labels. De etiketter til legetøj vil holde nogle af de vigtigste oplysninger om legetøj. En god producent vil teste legetøj først, før at producere dem, og resultaterne af testen vil blive brugt til at angive den aldersgruppe, som legetøj vil være bedst for. Etiketterne vil også give dig advarsler, såsom hvis der er materialer, der kan udgøre kvælning farer i legetøj.
  3. Retninger. Legetøj bliver mere og mere kompleks i dag. Mens en dukke ikke kan kræve retninger, en masse andet legetøj gør. Legetøj, der gør brug af batterier og elektronik, eller som betjenes via fjernbetjeninger vil normalt have retninger som du har brug, så du vil være i stand til at gøre legetøjet funktion. Anvisningerne vil omfatte de typer af batterier til at bruge, hvilke typer af handlinger og funktioner, der kan gøres ved legetøjet, og hvordan du kan udføre disse funktioner.
  4. Materialer. Den type af materialer, at legetøjet er lavet af, er meget vigtig, da småbørn ofte vil placere legetøj i munden. I fortiden, var legetøj lavet ved hjælp af maling, der indeholdt bly. Bly er et giftigt stof, der kan påvirke en barns hjerne og udvikling. Selv om de fleste producenter er bevidste om blyholdig maling, skal du stadig se ud, hvis legetøjet er lavet af sikre materialer, som ikke vil forårsage forgiftning, og som ikke vil forårsage allergi på børnene.
  5. Brugeranmeldelser. Brugeranmeldelser er fantastisk til at vurdere, hvordan andre småbørn har haft en bestemt stykke legetøj, og om det legetøj har givet problemer for forældrene. Du kan bruge internettet til at få bruger anmeldelser. Amazon og mange andre online-forhandlere, for eksempel, vil give dig brugeranmeldelser, som du kan bruge til at vurdere, om et stykke legetøj er værd at bruge penge eller ej. Endnu vigtigere, om legetøjet vil være godt for dit barn, eller om det kun vil udgøre en sikkerhedsrisiko.

Hvordan til at vælge sikkert legetøj til småbørn. Små børn og småbørn absolut elsker legetøj.
Hvordan til at vælge sikkert legetøj til småbørn. Små børn og småbørn absolut elsker legetøj.

Overvåge dit barns leg med alle nye legetøj, så du vil være i stand til at lede efter dele af legetøj, der kan bryde eller som dit barn kan sluge. Med disse i tankerne, bør du være i stand til at vælge sikkert legetøj til dit barn.