E2y

Hvordan til at vælge sunde fisk til din dam

Et flertal af fisk ejere vælger at have en indendørs akvarium til at huse deres dyrebare små svømmere. Men hvis du er den eventyrlystne type og turde øge udseendet af din have, så skal du have en dam. Dit første skridt ville være at skabe en, der passer bedst til din personlighed og derefter lægge op alt det vand den kan håndtere, sætte flere planter i og derefter lade det bundfælde. Når du har gjort alt det, det er tid til at ringe på de fisk, som ville lyse op din have.

Valg ferskvandsfisk for din dam er ligesom at få en masse, som du ville placere i et akvarium. Men denne gang du nødt til at overveje den slags, der ville være i stand til at håndtere den ustabile miljø i din have. Første ting først, før du hovedet ud til butikken og få ophidset i plukke den sort, der ville gøre dig lette op og slappe af, skal du være i stand til at identificere, hvilke fisk er sundt.

Gå efter det bedste

Hvordan til at vælge sunde fisk til din dam. Granske tankens skærme.
Hvordan til at vælge sunde fisk til din dam. Granske tankens skærme.

Gå efter de bedste. Naturligvis, når man planlægger at få en fisk, du ville hovedet ud til en butik, der kan give én, men ikke nogensinde gå på kompromis med kvaliteten. Du ville vide, når du er der. Iagttage, hvordan ledsagere behandler hver kunde. Sørge for, at de er i stand til at besvare selv de mere komplicerede fisk spørgsmål, især i tilfælde af dammen fisk, hvor der ville være en masse forskellige at vælge imellem.

Granske tanken displays

Granske tankens skærme. Tøv ikke med at tage et kig på betingelse af butikkens kar. Dette er, hvor du vil finde de fisk til salg. Dette ville være din chance for at fastlægge de overordnede sundhedsmæssige forhold. Kig hvis der er en forekomst af døde, syge eller usund fisk. Det er et plus på butikkens omdømme, hvis du kan se et kar, der er sat i karantæne, som fisk bør sættes i karantæne, før de kan sættes op til offentlig køb.

Få den rigtige pose

Få den rigtige taske. Du kan bede folk i butikken for at sætte fisk i en pose, hvor du vil have mere adgang til dens fysiske tilstand. Ledsagere skal følge den rigtige procedure, når du har valgt dine fisk. Fiskene skal være ordentligt nettes og anbragt i en klar plasticpose fyldt med 2/3 ilt. Denne pose skal placeres i en anden mørkere pose, således at fiskene ville ikke være i stand til at se ud.

Kend din fisk

Granske tanken displays. Få den rigtige taske.
Granske tanken displays. Få den rigtige taske.

Kend din fisk. Det er vigtigt at kende de fysiske tegn, der kunne tyde på en sund fisk. Kig efter god svømning bevægelse, en sund glød og en gill, der er lyse rødt. Desuden en sund fisk er buttet i udseende og er ivrig efter at spise. Finnerne skal være jævnt spredt ud og har ingen splits. Der bør ikke være svamp og spot formation på vægten. Øjne skal se vågen og livlig med ingen tegn på uklarhed. De ting at undgå ville omfatte sår, sår, rifter, hudafskrabninger, løse vægt og bøjede rygge. Når du har en chance for at se fiskene svømme på nærhed være opsat på at påpege misforhold i sin krop.

Din store rolle som fiskens ejer kun starter med købet. Vær sikker på, at når du tager de små fyre fra butikken, du har hvad det kræver for at give dem et miljø værd at leve.