E2y

Hvordan til at være stærk i løbet af en separation

Ægteskab er designet til at vare et helt liv

Ægteskab er designet til at vare et helt liv, men der er situationer, der kræver separation, især hvis forholdet er blevet for ødelæggende for parret og deres børn. En separation i form af skilsmisse eller ophævelse kan være meget traumatisk for begge parter, og deres børn. Hvis du går gennem denne udfordrende fase i dit liv, er du nødt til at være stærk - for dig selv og dine børn.

Hvordan til at være stærk i løbet af en separation. Lej en pålidelig advokat til at repræsentere dig.
Hvordan til at være stærk i løbet af en separation. Lej en pålidelig advokat til at repræsentere dig.

  • Lej en pålidelig advokat til at repræsentere dig. Din advokat bør være i stand til at fungere som en fortrolig og en advokat på samme tid, især for kvinder, som bliver meget følelsesladet i løbet af denne tid. Dette er ikke til at sige, at du skal bruge masser af tid på at græde over smerten, men ansætte en person, der kan være fast, men følsom på samme tid. På denne måde vil din advokat være i stand til at vejlede dig i dine beslutninger og du er sikker på, at du ikke gør forhastede valg af dine følelser.
  • Hold kontakten med familie og venner. Du er nødt til at være omgivet af støttende mennesker, der tror på dig og er ikke fordømmende. Tal med dem, du stole mest, og lad dem vide dine tanker. Der kan være nogle af dem, der har været igennem den samme erfaring og kan give dig gode råd.
  • Tage nogle alene tid og lad dine følelser flyde ud frit. Græde, hvis du har til, men afholder sig fra at smadre ting som du måske fortryde det senere. Gråd i sengen eller i bruser er godt for dit hjerte, og det rydder dit sind senere, når du har brug for at beskæftige sig med separation i en mere objektiv måde.
  • Forkæl dig selv. Dette kan være en vanskelig tid at forsøge at være smuk og tiltrækkende, men det er godt for dig at i det mindste tage sig af dig selv, at du ikke ser elendige og sjusket. Det vil sende et negativt signal til dine børn, og det vil påvirke dem mere. Undgå at blive for sexet og forførende, selv om. Bare være bekvemt, altid ser friske og sunde.
  • Tilbringe kvalitetstid sammen med dine børn. Hvis du har små børn, kan de have spørgsmål om separation og det er bedst at fortælle dem sandheden på en måde, de vil forstå. Dette vil kræve tid og indsats fra din side. Det er også godt at holde deres dage så normalt som muligt. Hvis der er en forældremyndighed spørgsmål, forklare dine børn om, hvordan deres tid med den anden forælder vil ændre sig fra nu af.
  • Tilbring tid uden for separation proces. Undgå at blive hjemme bare dvæle ved, hvad der sker. Gå ud, se en film med venner eller alene, hvis du foretrækker. Læs bøger, du har været at sætte til side. Har nogle job på den side, der interesserer dig, i det mindste dette vil holde dit sind off adskillelsen, og det vil tjene dig ekstra på samme tid.
  • Afstå fra at kommunikere med din fraseparerede ægtefælle, selvom du lovede at forblive i god fod. Det er bedst at gøre det i sidste ende, men ikke under separationen processen.

Der er andre måder at forblive stærk og rask i løbet af en separation. Det er bedst at få det overstået, gå videre, og ser frem til en ny fremtid.