E2y

Hvordan til at vedtage en fuldblods i det sydlige Californien

Fuldblod redning er lige så meget en værdig sag som alle andre animalske rednings initiativer. Sådanne stærke, yndefulde og majestætiske dyr fortjener bedre end at blive hjemløse og uden nogen til at se efter dem. Det tager mange ressourcer, kræfter og tid til at vedtage sådan en storslået bæst og dermed ansvaret bør aldrig tages let på. Interesserede parter skal kontakte nogen af ​​de mange velrenommerede hest rednings faciliteter og programmer for at forhøre sig om vedtagelsesprocedurer. Southern California specifikt byder på en masse muligheder for vordende ejere. Her er hvordan at vedtage en fuldblods i det sydlige Californien:

  • Southern california Fuldblod redning. The Southern California Fuldblod Rescue (SCTR) er en hest redning velgørenhed og Californien non-profit almennyttig selskab med speciale i at redde, rehabilitere og re-homing af tidligere væddeløbsheste blive gjort klar til slagtning. Deres mål er at spare så mange af disse sårede væddeløbsheste fra at blive forladt, bortauktioneres for deres kød eller blot og uretfærdigt, aflivet. Hestene opbevares sikkert på et rehabiliteringscenter mens du venter på vedtagelse. Du kan gemme en af ​​disse fuldblodsheste ved at udfylde ansøgningsskemaet på deres hjemmeside og gøre det forbi deres udvælgelseskomité. Hvad SCTR er på udkig efter er ejere, der vil behandle hesten med den kærlighed og omsorg, de fortjener. Ejere, der ønsker at videresælge hesten vil ikke blive underholdt. Nogle kvalifikationer for potentielle ejere omfatte deres evne til korrekt pleje for en væddeløbshest, hvad de agter at gøre med hesten og lignende. For mere information, er her deres hjemmeside .
  • Kommunikation alliance til netværket fuldblods ex-væddeløbsheste. Meddelelsen Alliance til Netværk Fuldblod Ex-Racehorses er et fundament dedikeret til at hjælpe tidligere væddeløbsheste finde nye liv efter deres racing karriere er forbi ved at forbinde kunder gennem internettet. Canter indflydelse har spredt over hele Europa. De specialiserer sig i plejefamilie adoptioner og salg. Hvis du er interesseret i adoption, skal du være i stand til at dække for alle udgifter i forbindelse med ordentlig pleje af en hest. Canter vil tage sig af dental / støberi / dyrlæge omkostninger, mens det er i din varetægt. Du vil drage omsorg for hesten, indtil en mere permanent hjem er fundet for det, eller indtil du beslutter at beholde det selv. Her er Canter california hjemmeside .
  • United Pegasus-Fonden. De UPF eller United Pegasus Foundation er en frivillig program, der søger at redde, rehabilitere og pension fuldblods ex-væddeløbsheste. Det er en af ​​de største fuldblods redningsaktioner i Europa. Målet er at finde humane og fortjener pensionering destinationer for hestene. UPF, at alle dem, der søger at vedtage disse fuldblodsheste må ikke køre dem igen og give fundamentet, hvis de søger at videresælge hesten. Du kan også fungere som en sponsor og give gaver for den fortsatte pleje af hestene under UPF.
  • Neighsavers. Mission NeighSavers er at give Californien Thoroughbreds med en anden karriere eller en velfortjent pension efter racing ikke længere er en mulighed, uanset årsagen. Fundamentet arbejder med ejere, trænere og racerbaner til pligtskyldigt at tage sig af disse trætte dyr. Betingelser for adoption er fundet på deres hjemmeside .

Hvordan til at vedtage en fuldblods i det sydlige Californien. Southern california Fuldblod redning.
Hvordan til at vedtage en fuldblods i det sydlige Californien. Southern california Fuldblod redning.

Hvis du bor i det sydlige Californien kontakte disse og andre fuldblods rednings fonde og organisationer til at gemme disse elskede dyr til slagtning og uretfærdig behandling.