E2y

Hvordan til at vedtage en omstrejfende kat

Spørg mange europæere hvordan de fandt deres elskede kat

Spørg mange europæere, hvordan de fandt deres elskede kat, og ofte du vil høre den velkendte svar - "Vores kat fundet os!" Ved nogle konti, har næsten halvdelen af ​​alle katteejere har opnået deres feline familiemedlemmer i denne meget måde. Tager i en omstrejfende kat er en gestus af medfølelse, der belønner dig med et kæledyr kærlige hengivenhed. Derudover er der ikke mere human måde for os at reducere den vildtlevende kat befolkning; mange herreløse katte er ikke blevet steriliseret eller kastreret. Inden vedtagelsen af en omstrejfende kat, bør du dog bestemme status for den vildfarne at sikre, at du ikke uforvarende vedtage et kæledyr, der allerede har en familie.

Hvordan til at vedtage en omstrejfende kat. Sterilisering, kastrering og vaccination.
Hvordan til at vedtage en omstrejfende kat. Sterilisering, kastrering og vaccination.

  1. Første kontakt. Dit venskab med vagt, men alligevel nysgerrige omstrejfende kat begynder med mad (surprise, surprise). Trangen til at sørge for mad allerede findes i alle PET-elskere alligevel, og demonstrerer din godartet hensyntagen til omstrejfende kat.
  2. Shelter. Når omstrejfende kat hænger omkring dit hus for mad, få gradvist hun vant til at være omkring fødevarer, når du er der, også. Gradvist begynder at kæle hende, når du tilbyder mad. Bruge lidt mere tid sammen med hende, hver gang du fodrer hende. Til sidst, vil du bemærke, at hun ønsker at følge dig ind i dit hus. Den omstrejfende kat måske tøve på tærsklen eller indtast et par skridt ind i dit hjem, før scurrying ud. Den acclimating proces er gradvis for nogle katte og umiddelbart behageligt for andre. Når din omstrejfende kat har fuldt ud accepteret dit hjem som hendes hjem, vil du vide med luften i relative nonchalance der står i kontrast så påfaldende med sin fortid frygtsomhed. Ah, mange ansigter en kat!
  3. . Veterinær eksamen Det er vigtigt, at du planlægger en veterinær aftale for dit nye kæledyr, og mange herreløse katte bære forskellige parasitter som øremider og lopper, men nogle gange er de også havn mere alvorlige sygdomme. For velfærd for alle involverede (du, katten og resten af ​​din familie - både tobenede og firbenede), kan du besøge dyrlægen. Du kan finde det meget svært at få din nye kat ind i et luftfartsselskab, men du skal.
  4. Sterilisering, kastrering og vaccination. Når din omstrejfende kat er blevet et medlem af din husstand, og du har betalt et besøg hos dyrlægen, skal du besøge en klinik for kastration, kastrering og vaccination. Skulle katten forblive en indendørs / udendørs kat, er det vigtigt, at du spay eller kastrere katten. Kontakt din lokale Humane Society til at forbinde med de lokale klinikker, spay, kastrat og vaccinere herreløse katte.

Nu, hvor du er sikker på dit nye kæledyr sundhed og sterilitet

Nu, hvor du er sikker på dit nye kæledyr sundhed og sterilitet, kan du tage højde for alle hans indfald! Rådfør andre Google artikler til mere information om korrekt ernæring og pleje til din kat ven. Afventer du er de utallige glæderne ved at eje en kat.