E2y

Hvordan til at vurdere, om en hest kan være sikker at ride.

Heste er af natur farlige

Heste er af natur farlige. Selv heste, der var godt tæmmet kan være farligt og forårsage dig skade. Det er grunden til, selvom du er en erfaren rytter, skal du stadig vide, hvordan man vurderer, om hesten, du er ved at ride på er sikker.

Hvordan til at vurdere, om en hest kan være sikker at ride. Heste er af natur farlige.
Hvordan til at vurdere, om en hest kan være sikker at ride. Heste er af natur farlige.

Nedenfor er nogle tips til at teste, om hesten er sikkert at ride eller ej:

  • Lede den. Brug rebet grimen, hesten lede og observere dens opførsel. Bedre have en anden tanke rider det, hvis det er ømskindet eller hoppende. Det er en stor no-no at ride det, også hvis hesten løber væk fra dig. Men hvis hesten er meget samarbejdsvillig og ro, så han er sikkert en tur.
  • Test ride. Hvis han er samarbejdsvillig, mens du fører det, så hellere prøve at teste ride det. Med afslutningen af ​​en lang pind test hvordan hesten kan navigeres. Hvis han lytter, så det kan være redet. Må ikke engang tør gå videre, hvis hesten er meget distraheret.
  • Gnav. Du er nødt til at vide, om der er tale om følsomme dele på hestens krop. Fast gnide hånden over det hele. Hvis der er visse dele, hvor hesten springer eller undvigemanøvre, så er det sandsynligvis brug for mere tæmme.
  • Saddle tæppe. En hest er sikkert for ridning, hvis det er i orden for det at have en sadel tæppe på ryggen. Før du lægger tæppe på, lad hesten se det. Det betyder ikke lide tæppe, hvis det bliver meget forsigtige og ømskindet.
  • Saddle klappede. Brug dine hænder, når klappede sadlen. SLAP fendere og stigbøjler, også. Gribe hornet og vrikke sadlen skal også gøres. Hesten er sikkert at ride, hvis det er okay med alle disse. Hvis det er ubehageligt med disse, så måske han ikke ønsker at blive redet.
  • Tøjlen. Fastgør tøjlen på hesten, og hvis det er okay for det, så er det sikkert er klar og villig til at blive redet. Hvis det er urolig over den Tøjlen, så er det tid til at genoverveje.
  • Hop. Alt er klar nu. Prøv at hoppe på sadlen og se, hvad hestens reaktion vil være. Hvis det er stille og roligt, så er det okay med turen. Hvis ikke, hesten formentlig brug for mere tæmme.

Hesten skal være okay med alle disse evalueringer for at sikre det er sikkert for ridning. Men så igen, er der ingen garanti for, at hesten vil være sikkert for reel og for god.

Beder hestens ejer for bistand vil være meget nyttigt

Beder hestens ejer for bistand vil være meget nyttigt. Bliver forberedt på noget der gør dig mere sikker.
Beder hestens ejer for bistand vil være meget nyttigt. Bliver forberedt på noget der gør dig mere sikker.

Beder hestens ejer for bistand vil være meget nyttig. Lær mere tegn på hestens kommunikation, også. Og da det er altid muligt at falde, bedre lære at falde fra hesten sikkert. Hvis ikke, bedre vælge en hest, der passer til dit niveau. Bær gear just in case du ikke kan falde sikkert og i tilfælde hesten er stadig lige så farlig som du aldrig forventet.

Bliver forberedt på noget der gør dig mere sikker

Bliver forberedt på noget der gør dig mere sikker. Så starter det ved at være blevet underrettet. Hvordan vil du være forberedt, hvis du ikke ved hvordan, anyway?