E2y

Hvordan til dato din ægtefælle igen

Efter brylluppet, synes det sværere at genoplive den lidenskab og spænding du engang havde for hinanden. Skulle beskæftige sig med realiteterne i afdrag på realkreditlån, kan børnepasning ansvar og respektive karrierer virkelig dæmpe de romantiske flammer.

Hvordan til dato din ægtefælle igen. Forkæl dating din ægtefælle, som du ville en egentlig dato.
Hvordan til dato din ægtefælle igen. Forkæl dating din ægtefælle, som du ville en egentlig dato.

En løsning er at date din ægtefælle igen. Tænk tilbage til din tidlige år sammen og genskabe den spænding du engang havde. Dating kan synes en eksklusiv aktivitet for kæreste kæreste relationer. Men hvis du vil genoprette forbindelsen med hinanden, prøv dating!

  1. Forkæl dating din ægtefælle, som du ville en egentlig dato. Spørg hende ud først. Husk når at få et ja fra hende følte den bedste ting i verden? Bringe tilbage spændingen og spørge hende ud, når hun ikke forventer det. Hvis du ser hun stresset på arbejde eller bare har brug for en pause fra at være hjemme med børnene hele dagen, overraske hende og spørge, om hun gerne en aften ud. Gå den ekstra mil og sørge for en babysitter på forhånd, så alt, hvad hun har at gøre, er at primp og få klar.
  2. Skriv hinanden i jeres respektive tidsplaner. Spørg hinanden og behandle det som et vigtigt møde. Intet kan afbryde det kan heller ikke omlægges eller flyttes. Må ikke annullere på din date aften, fordi hvis du stopper behandle det som en prioritet, vil du hurtigt glemme det.
  3. Vent ikke til en særlig lejlighed til dato. Gå ud, fordi du ønsker at nyde din ægtefælles virksomhed.
  4. Prøv om du kan få en frokost dato sammen i løbet af ugen. Du kan opleve, at du også er opbrugt i slutningen af ​​ugen til at gider at rette op og gå ud. Hvorfor ikke klemme i nogle timer i løbet af din frokostpause. Hvis du arbejder i samme by eller meget nærliggende, prøv det. Hvis den ene ægtefælle ikke virker, er så hende komme over til din arbejdsplads og enten spiser sammen i kantinen eller gå ud til en nærliggende restaurant.
  5. Mød op med blomster. Når du banke på hendes dør eller ring på dørklokken, en buket blomster på hånden.
  6. Det er svært at skabe spænding, når man bor i samme hjem. Prøv at få klar i separate soveværelser og badeværelser, så du kan blive overrasket, når du ser hinanden. Lyder dumt, men humor er en del af enhver god relation.
  7. Være en gentleman. Åbn døren for hende og lod hende gå først. Behandl hende som en dame. Betal for den måltid i slutningen af ​​aftenen. Holde hendes hånd.
  8. Sørg for at din tid er uafbrudt med cellphone opkald, SMS-beskeder eller chatbeskeder på din Blackberry. Giv hinanden udelte opmærksomhed. Sæt din telefon på lydløs eller slukke den helt.
  9. Simple aktiviteter kan betragtes som en dato. Tag en tur i parken sammen. Standsning af den lokale kaffebar efter din morgen løbetur og tilbringe et par minutter sammen kan betragtes dating. En dato behøver ikke at være en film og middag. Det kan være en picnic, tid går med hunden sammen eller endda have en al fresco middag i din baghave.

Tage tid ud til dato din ægtefælle

Tag dig tid til dato din ægtefælle. Det er sundt for ægteskabet og vil hjælpe dig holde forbindelsen. Bare fordi du blev gift, betyder ikke, du stopper dating hinanden.