E2y

Hvordan til dato udenlandske kvinder

Mænd, der med succes dato kvinder af lignende baggrund og kultur til deres egen til tider få lidt nervøse, når de befinder sig tiltrukket af en kvinde, der kommer fra meget forskellige omstændigheder. Dating en udenlandsk kvinde behøver ikke ses som en hindring at blive erobret, men snarere som en chance for at se tingene i et helt nyt perspektiv. Her er syv tips til at have en vellykket date med en kvinde med en anden kultur og kulturarv:

 1. Gøre nogle grundlæggende forberedelse til dato. Kender mindst nok om damen ikke at tage hende til et sted, der vil være ubehageligt for hende. Hvis du ved, hun kan lide vin, ikke tage hende til dine foretrukne sports bar, der tilbyder et fantastisk udvalg af øl til at gå med svinekød skind og jordnødder. Hvis hun er en veganer, ikke tage hende til den store lille bøf sted, hvis idé om grøntsager stopper med pommes frites. En simpel forespørgsel, såsom "Hvordan italiensk lyd til dig?" vil give hende den perfekte åbning til at gøre dig bekendt med kosten oplysninger, du bør vide.

  Hvordan til dato udenlandske kvinder. Gøre nogle grundlæggende forberedelse til dato.
  Hvordan til dato udenlandske kvinder. Gøre nogle grundlæggende forberedelse til dato.

  På samme måde, hvis du mener, at en film kan gøre for en god første date spørger hende, om hun ville nyde noget sjovt, eller hvis noget mere alvorligt appellerer til hende. Gør nogle forslag og få hendes tanker indikerer, at du forstår dette er en dato både du går på, ikke bare en af ​​jer.

 2. Kender et par grundlæggende fakta om hendes fødested. Folk i almindelighed kan lide det, når andre har hørt om deres hjemby eller land. Selv om genstanden for din hengivenhed ønsker at distancere sig fra disse oprindelser, den indledende interesse fra din side er den perfekte åbning for hende at dele disse følelser om hendes fødested: god, dårlig eller ligegyldig. Tag dine signaler fra hende, og hvis hun er meget stolt af, hvor hun kom fra, forfølge diskussionen ved at spørge hende intelligente spørgsmål om, hvad det var at vokse op der, hvad hun kunne lide at gøre, og hvad er nogle særligt vigtige minder hun har af hendes land eller hjemby.
 3. Forstå lidt om hendes kultur. Hvad er tabu adfærd på ét sted er helt acceptabelt i en anden, og vice versa. Simple fagter eller slangudtryk, der betyder noget helt uskadeligt for dig, kan formidle noget helt andet til hende. Når du er i tvivl, så spørg hendes råd. Hvis du gør det lader hende vide, at du respekterer hendes arv, og også værdi hendes mening.
 4. Nærme sig hende i her og nu. Hvordan skal hun udfylder sine dage, hvad der er af interesse for hende? Spørg om sit job eller karriere, hvis det er hensigtsmæssigt. Kom et håndtag på hendes personlige sympatier og antipatier, og tilstanden af ​​sit liv i almindelighed vil hjælpe jer begge finde mere fælles fodslag, som kan udforskes sammen.

 5. Spørg hende om hendes håb og drømme for fremtiden. Uanset hvor hun har været, eller hvad hun laver nu, er chancerne hun har mindst én eller to klare mål i tankerne for de kommende dage.
 6. Respekterer hende grænser. Med alle midler, hvis du er interesseret i at bruge mere tid sammen med hende, herunder romantically, det er i orden at lade dine intentioner at være kendt. Samtidig skal det også være helt klart, at du er villig til at bevæge sig langs uanset på hvilket tempo hendes situation og etik vil tillade.
 7. Slap af og nyd dig selv. Sørg for, at hun nyder selv så godt. Ingen af ​​jer er på anklagebænken, og heller ikke vil verden stopper dreje hvis de to af du beslutter ikke at have en anden dato. Hvis der er en gnist mellem to af dig, vil denne anden dato kommer rundt. Hvis ikke, så begge kan du gå på jagt efter grønnere græsgange.

Dating en kvinde, hvis kulturelle og geografiske arv er forskellig fra dit kan være lidt mere udfordrende end datere nabopige. Men med lidt omtanke og indsats fra din side, kan både du har en stor tid, der kunne føre til noget langsigtet og permanent.