E2y

Hvordan udskiftes flaps for vovse døre

Et af de grundlæggende ting

Et af de grundlæggende ting, du skal få din hund er dens hus. Der er flere ting, du skal overveje, når de køber eller foretager en hund hus, såsom størrelse, strøelse og ting, der vil gøre din hund behageligt. De fleste hunde huse har i dag klapper på døren. Disse giver hunden for at se, hvad der er udenfor og holde varmen inde i huset, især hvis det er koldt. Klapperne har lodrette spalter, som giver din hund for nemt at komme ind og ud af sit hus. Da hunden altid vil passere gennem fligene, vil dette tidspunkt blive slidt. Hvis dette sker, så er du nødt til at erstatte dette, så din hund vil stadig holde varmen og fortsætte med at nyde udsigten udenfor.

Her er de trin om, hvordan man erstatte flaps for vovse døre.

  • Forbered de ting, du får brug for at erstatte de flapper. Disse er stick-on magneter, boremaskine, klaver hængsel, skruetrækker, lim, rock kit og skruer.
  • Tjek udskiftning flapper med hunden huset producenten. Producenten vil normalt tilbyde flaps til udskiftning. Du behøver ikke at ændre hele døren, hvis det kun flapperne er beskadiget. Udskiftning af hele døren vil koste mere, når du kun har brug for at ændre klapperne. Du kan også købe klapper fra andre producenter eller bruge andre materialer til fremstilling af flaps. Men hvis døren til hunden huset er elektronisk eller kontrolleres af fjernbetjeningen, så det er et must at flapperne er købt fra producenten for at sikre det vil fungere rigtigt.
  • Udskift beskadigede flapper med udskiftning klapper købt hos producenten. Der er et metalbånd, som holder flapperne på døren af hunden huset. Dette er sikret ved hjælp af skruer, som du har brug for at fjerne så du kan udskifte klapperne. Før udskiftning flapperne, tjek skruehullerne, hvis de allerede er slidte. Hvis disse allerede er slidt så er du nødt til at rette dem først, før at sætte de nye klapper. Hvis døren er lavet af træ, så kan du bruge sten kit til at fylde hullet. Hvis døren ikke er træ, så bruge større skruer for at fastgøre de nye klapper.
  • Opret dine egne flapper. Hvis udskiftning flaps ikke er tilgængelige fra producenten, kan du bruge andre materialer til dørens flaps. Tæpper og gummimåtter kan bruges til flaps, så længe du klippe disse i samme størrelse som de klapper du vil udskifte. Sæt disse på døren ved hjælp stick-on magneter. Plastark og PVC kan også anvendes til flaps udskiftning. Hvis den slidte flaps bruger stiv dør og hængsel, så det skal udskiftes så godt med et klaver hængsel. Få den længde du har brug for ved at måle døren flap. Brug denne måling, når de køber piano hængsel på en isenkræmmer. Når du har den nye hængsel, kan du sætte dette på døren til hunden huset.


Hvordan udskiftes flaps for vovse døre. Forbered de ting, du får brug for at erstatte de flapper.
Hvordan udskiftes flaps for vovse døre. Forbered de ting, du får brug for at erstatte de flapper.

Med de nye klapper på døren af ​​din hund hus, behøver du ikke at bekymre dig om din hund bliver kold. Det vil også fortsætte med at nyde omgivelserne og har en ordentlig ventilation.