E2y

Hvordan underviser dit barn farver den sjove måde

Medmindre du gøre læring en sjov ting

Medmindre du gøre læring en sjov ting, vil dit barn ikke være så interesseret som du i at lære nye ting. Selv når det kommer til farver, er du nødt til at lære ham på en meget sjov måde, så han kan lære det på ingen tid. Derfor, som en kærlig forælder, skal du tænke på, hvordan at indføre farver af forskellig art til dit barn i en meget underholdende måde.

Sandt nok, en lille barn har en meget kort opmærksomhed span

Hvordan underviser dit barn farver den sjove måde. Medmindre du gøre læring en sjov ting.
Hvordan underviser dit barn farver den sjove måde. Medmindre du gøre læring en sjov ting.

Sandt nok, en lille barn har en meget kort opmærksomhed span. Derfor vil lære ham være virkelig hårdt. Men hvis atmosfære og situationen for læring er sjovt, kan du forvente ham til at betale mere opmærksomhed til dig. Så her, så tjek nogle af disse tips til at hjælpe dig med at lære dit barn om farver:

  1. Crayons. Brug farveblyanter til at undervise dit barn om farver er en grundlæggende ting alligevel en af ​​de mest effektive af alle. Få farveblyanter og papir og lad dit barn til at bruge farveblyanter til at farvelægge et objekt. Derefter præsentere ham navnet på farven ved konstant at gentage det til ham. For eksempel, hvis han farvelægning en blomst med rød fortælle ham igen og igen, at hvad en smuk rød blomst han gør. Derefter vise det færdige tegning og tale om det fra tid til anden. Selv om han ikke sige ordet røde selv, navnet sikkert beholde i hendes hukommelse. Før eller senere, kan han sige ordet. Hvad er vigtigt, er at han kan allerede genkende farver.
  2. Hår klip. Disse er effektive, når dit barn er en pige. Dog kan drenge også prøve dem. Her skal du få hårspænder i forskellige farver, og lad dit barn sætte det ind i dit hår eller hendes hår. Mens du gør det, så sørg for at ordet ud af navnet på farven.
  3. Magasiner. I denne aktivitet skal du have sikkerheds saks, papirer og gamle magasiner. Instruer dit barn, at både du nødt til at skære ud billeder af en bestemt farve og indsætte den på et stykke papir. Denne måde, vil han blive trænet til at genkende en bestemt farve i en pulje af forskellige nuancer. Også alle hele aktiviteten sige farven ofte så at han kan huske navnene nemt og hurtigt.
  4. Fødevarer. Der er flere farverige fødevarer, som du kan bruge til denne aktivitet såsom slik og frugter. Sikkert, vil dit barn elske at navngive farver i et stykke slik før de hengiver ind i det.
  5. Legetøj. Du kan lige så godt bruge hendes legetøj derhjemme for at introducere hende til forskellige farver. For eksempel, hvis dit barn elsker bilerne gå ind i en aktivitet, hvor du kan indgyde læring, mens han nyder at lege med sin samling af biler.

Selvom lære farver er blot en grundlæggende form for viden til dit barn, er det stadig vigtigt for ham at være bekendt over det. Selvom det er grundlæggende, vil vide farver helt sikkert være nyttige for dit barn ikke kun i skolen, men såvel som enhver anden situation, som han kan komme på tværs i fremtiden.