E2y

Hvordan undgår giftige relationer

Det er vigtigt for at undgå giftige forbindelser

Det er vigtigt for at undgå giftige relationer. Nothing chips væk på dit selvværd, din følelsesmæssige velvære og din generelle samlede lykke som at være i en giftig forhold. Hvis der er misbrug, er du også i fare-din helt liv kunne være i fare. Uanset om du har fået en historie om at være i giftige relationer, eller du blot ønsker at undgå dem, er der nogle ting, du kan gøre for at undgå giftige relationer.

Den bedste måde at undgå giftige relationer er at være opmærksom på faresignaler. Hvis din potentielle partner viser tegn på jalousi, usikkerhed eller synes at have et temperament problem, så skal du komme ud-det er som regel en indikator for en potentielt farlig situation. På et minimum, er det en fingerpeg om, at forholdet vil være meget usundt. Må ikke ignorere advarselstegn, der kunne tyde en potentiel misbruger eller alvorlige følelsesmæssige problemer. Igen var klar er en af ​​de bedste måder at undgå giftige relationer.

Hvordan undgår giftige relationer. Det er vigtigt for at undgå giftige forbindelser.
Hvordan undgår giftige relationer. Det er vigtigt for at undgå giftige forbindelser.

Du kan helt sikkert undgå giftige relationer ved at nægte at blive involveret med en person, der har en historie om at være voldelig, problemer med loven, eller har været i flere relationer i løbet af kort tid. Normalt en person, der sidder fast i usunde cykler vil have en vanskelig tid at være alene, så når man forhold slutter, de straks starte en ny. Og hvis de har haft juridiske problemer, er det bedst at undgå de giftige relationer. Den sidste ting du ønsker, er at blive trukket ind i en andens juridiske spørgsmål, deres usunde cykler eller usikkerheden omkring et usundt forhold.

Undgå giftige relationer ved at styre fri af en person, der synes at havnen en masse vrede mod deres ex-partnere eller som konstant synes at føle, at de er blevet "krænket" af andre. Pas på den person, der taler dårligt af ex partnere, som synes at føle, at "verden er ude på at få dem", og en, der ser ud til at holde en masse had til nogen, de føler har været "unfair" til dem. Dybest set, undgå giftige relationer ved at undgå vrede mennesker.

Tøv ikke med at undgå giftige relationer selv uden håndgribelige "bevis" af et potentielt usund cyklus-nogle gange er det bedst at lytte til din tarm instinkt. Hvis noget er at fortælle dig, at der er noget "ikke rigtigt" med forholdet eller din potentielle partner, så lytte til dine instinkter. Mange mennesker snævert undgå giftige relationer ved at være opmærksom på deres instinktive følelser, at noget ikke er helt rigtigt, og så senere opdager, at de var klogt at følge disse mavefornemmelse.

Hvordan undgår giftige relationer.
Hvordan undgår giftige relationer.

Hvis du finder dig selv i en giftig forhold, kan du stadig lære at undgå giftige relationer ved at komme ud. Ikke bo fanget i et giftigt miljø og usunde cyklusser, og der er altid måder at komme ud, selvom du føler, du kan være i fare for at forlade. Det er vigtigt, at alle undgår giftige relationer simpelthen fordi, alle fortjener at blive elsket på en sund måde.