E2y

Hvordan undgår svalerne at bygge reder i et hus

Fugle er fantastisk at beundre - men kun fra en afstand

Fugle er fantastisk at beundre - men kun fra en afstand! Hvad du ikke ønsker ville være en familie af svalerne beslutter at permanent flytter ind i taget, eller enhver anden behagelig stedet, af dit hjem. Ikke alene kan de forårsage alvorlige skader på udendørsbrug af et hus, kan deres ekskrementer også bære farlig sygdom, der kan overføres til mennesker. Så hvis du søger at finde ud af hvordan man kan forhindre svalerne at bygge reder i et hus, her er nogle af dine muligheder:

Handle, før de migrerer til foråret

Hvordan undgår svalerne at bygge reder i et hus. Handle, før de migrerer til foråret.
Hvordan undgår svalerne at bygge reder i et hus. Handle, før de migrerer til foråret.

Handle, før de migrerer til foråret. Swallows er meget ihærdige væsener, og det kommer til at være næsten umuligt at jage dem væk fra deres rede, når de har bosat sig i et område, der er perfekt til dem. Derudover er det imod loven at forstyrre svaler og deres reder, og du ikke ønsker at betale en bøde for at genvinde et område af dit eget hjem. Så vide, hvornår at handle - før svalerne kommer strømmer ind, hvilket er omkring januar måned.

Swallow-bevis det indre af dit hjem

Swallow-bevis det indre af dit hjem. Først er det vigtigt, at du identificerer hver mulig indgang i dit hjem, såsom udstødningsrør. Derefter passer over et trådnet over åbningen, ved hjælp af gaffatape til at holde det på plads.

Vide, hvilke spots sluger gerne bygge deres reder i. Swallows normalt foretrækker skyggefulde, hyggelige steder at bygge deres reder i, såsom under tagskægget af et tag, eller overalt, hvor der er en ret vinkel til væggen i dit hjem. De foretrækker også overflader såsom træ, beton eller murværk. Når du har identificeret de sluge "hotspots" i dit hjem, kan du installere værktøjer, der kunne gøre disse pletter utilgængelige (se nummer 4).

Gør hver hotspot af taget på dit hjem utilgængelige. Du kan gøre dette ved at hænge net til at strække sig fra den yderste kant af dit hjem tag til den side af dit hus. For netting, kan du bruge et gardin af aluminiumsfolie, en metalplade eller plastfolie.

Fugle er fantastisk at beundre - men kun fra en afstand. Swallow-bevis det indre af dit hjem.
Fugle er fantastisk at beundre - men kun fra en afstand. Swallow-bevis det indre af dit hjem.

Du kan også vælge at installere plastik fugl pigge på store huller i din væg, især hvis det er lavet af mursten. Dette vil hjælpe afskrække svalerne at bygge deres reder på hyggekroge og huller.

En anden mulighed er at anvende specialiserede produkter, der gør eave af dit hjem jævn og glat. Dette vil hindre svalerne fra reelt gør deres reder holde sig til tagudhæng.

Tag ned reder, når svalerne forlader

Tag ned reder, når svalerne forlader. Igen, loven forbyder folk fra at rive ned svalereder når de allerede bosatte sig i. Så når de flytter ud igen, benytte lejligheden til at rive ned reder, som de har bygget. Denne gang næste forår, ville du være bedre forberedt til at gøre dit hjem så sluge-bevis som muligt.

Der har du det

Der har du det! Disse er blot nogle af de måder til effektivt at forhindre svalerne at bygge reder i et hus. Som med mange andre situationer, er nøglen her til at handle, før det er for sent. Held og lykke, og håber denne artikel har hjulpet dig ud!