E2y

Hvordan undgår uønskede hugs

Der er bare nogle mennesker, der er nærtagende af natur, og de mener, at der er ingen skade i at være meget prangende med deres følelser. På den anden side er der nogle, der mener at gøre det på formålet med ondsindede hensigter, så de kan "score", hvis du ved hvad jeg mener. Enten måde, hvis det gør dig utilpas, er der ingen grund til at tolerere en sådan adfærd. Gør det, kan sende det forkerte budskab-først, at du er helt fint med det, så de kan fortsætte med at gøre det, og det andet, at du inviterer dem til at eskalere en sådan adfærd. Hvem ved, hvad der er næste kysse, at placere deres hænder på dine hofter eller måske et andet sted.

Så hvordan kan du så, beskytte dig selv fra sådanne mennesker

Hvordan undgår uønskede hugs. Så hvordan kan du så, beskytte dig selv fra sådanne mennesker.
Hvordan undgår uønskede hugs. Så hvordan kan du så, beskytte dig selv fra sådanne mennesker.

Så hvordan kan du så, beskytte dig selv fra sådanne mennesker? Første ting du skal gøre er altid at være på vagt. Vær forsigtig, især hvis du er klar over, at disse mennesker er omkring lokaler, formode du allerede var i stand til at mærke dem som "hugging" type.

Hvad gør du, når de er ved at nærme dig

Hvad gør du, når de er ved at nærme dig? Der er et par ting. Første ting du kan prøve ville være at træde tilbage og høfligt tilbyde din hånd for et håndtryk. Kysse på kinden er naturligvis en kærkommen invitation til et knus. Så sørg for at undgå dette. Et håndtryk er stadig formelt, etiske og høflig. Hvis du har forsøgt at gøre dette, og han stadig hjælper sig selv til kramme dig, så prøv at udvide din anden hånd og lægge den på skulderen for at holde ham væk. Eller udgør en undskyldning under partier siger, "Jeg lugter røg lige nu, da jeg hang udenfor, mens de gjorde grill". Det kan være halt, men det virker for en masse mennesker. Så du kan måske komme op med noget af den slags.

Hvis skurken fortsætter med sin adfærd på trods at gøre disse ting

Hvis skurken fortsætter med sin adfærd på trods at gøre disse ting, så prøv at være mere højrøstet om det. Hvis du har en kæreste, kan du ønsker at lade skurken vide, at din kæreste er den jaloux type og vil ikke sætte pris sådan en gestus. Det burde sætte ham væk. Eller hvis hans kone eller partner er med ham da, kan du pege på partner og lave en joke, at hans partner ikke kan sætte pris på det. Hvis du ikke har din kæreste med dig, og han ikke har sin kone med ham, så kan du sige, at han er såre dig. Der normalt sætter en stopper for det, i stedet for hvilket indebærer, at han gør det skadeligt.

Endelig, hvis alt andet fejler

Hvad gør du, når de er ved at nærme dig. Hvis skurken fortsætter med sin adfærd på trods at gøre disse ting.
Hvad gør du, når de er ved at nærme dig. Hvis skurken fortsætter med sin adfærd på trods at gøre disse ting.

Endelig, hvis alt andet fejler, kan du ønsker at ty til drastiske foranstaltninger. Jeg gjorde det engang, og endelig lykkedes at sætte én mand for liv. Da jeg fandt ud af at han ville være på samme lejlighed, jeg medbragt mit kontor pushpins. Jeg holdt på to af de, mens jeg havde mine arme krydset. Selvfølgelig kan du allerede ved, hvad der skete næste. Bare sørg for du er hurtig til at skjule beviserne!

Jeg håber, der hjælper!