E2y

Hvordan vælger blomster til gommens boutonniere

En bryllupsdag er en af ​​de vigtigste dage der kan ske for en person

En bryllupsdag er en af ​​de vigtigste dage der kan ske for en person. Dette er en dag, hvor alt skal være i perfekt sted og indstilling. Det meste af planlægningen, fra motivet til blomsterne, gjort, er ved bruden. Et af de vigtigste dele af ceremonien er blomsterne. Mens bruden har sine egne blomster til at holde under ceremonien, den nette har også en blomst af hans egen. Ja, gommen og hans mænd har blomster, også. Dette kan være den eneste gang en brudgom nogensinde vil bære en blomst og den eneste gang han vil have ansvaret for at bære en. Den boutonniere er fastgjort på reversen af ​​mand-til-være, og hans groomsmen. Selvom damerne gør køb af blomster, er det gommens ansvar at sørge for mændene i følget bærer blomsten. Det er vigtigt, at boutonnieres er valgt i overensstemmelse hermed med temaet for lejlighed. Ved at vælge de blomster til boutonniere på kosten, er her nogle tips:

  • Beslut, om du vil få en blomsterhandler eller du bliver nødt til at vælge og købe de blomster selv. Selv om det ville være bedre at have en blomsterhandler, hvis du har råd til en, så en lille vægt vil blive taget fra dine skuldre. Normalt vil blomsterhandler have en idé om, hvad blomst og farve vil blive købt efter design og farver af kjole, eller kort sagt, hele temaet. Det er bedst at koordinere med din blomsterhandler. Men hvis du tror, ​​du ikke har brug for eller ikke har råd til en, så matche de blomster, du vil vælge med farven på brudekjole eller hele motivet.
  • De boutonnieres betyde nærhed af groomsmen mod gommen, hvorfor der bør være ensartethed blandt boutonnieres. Blandt blomster, bør gommens være lidt forskellig fra groomsmen er. Men det betyder ikke, at gommen vil have en anden farve end resten. Blot tilføje en lille indretning til boutonniere af gommen.
  • Blomsten skal være godt matchet med brudens buket. Det er også rart at plukke en blomst slags blomst, såsom knopper og (hvid) nellike. Der er faktisk forskellige betydninger for forskellige blomster. For eksempel betyder en rød rose kærlighed, hvid lilje betyder renhed, og påskelilje symboliserer ulykkelig kærlighed. Vær omhyggelig med at vælge de blomster og deres farver, fordi de kan betyde negativt. For eksempel betyder gul nellike afvisning.
  • Sørg for, at før brylluppet starter, skal boutonniere være ordentligt fastgjort på gommens venstre revers hans hjerte nærmest. Placeringen er en stærk symbolik i gommens kærlighed til sin kone-til-være.


Valg blomster kan lyde så simpelt

Hvordan vælger blomster til gommens boutonniere. De boutonnieres betyde nærhed af groomsmen mod gommen.
Hvordan vælger blomster til gommens boutonniere. De boutonnieres betyde nærhed af groomsmen mod gommen.

Valg blomster kan lyde så simpelt, men sandheden er, det er ikke så simpelt som det ser ud. De mindste detaljer op til de vigtigste dele af brylluppet afgøres bedst hjerteligt. Hver del af vielsen har sin betydning for hele lejligheden, fordi brylluppet er meget helligt og bør værdsættes og honoreres.