E2y

Hvordan vælger de sikreste legetøj til din baby / barn

Før shopping for en julegave eller krybbe dekoration

Før shopping for en julegave eller krybbe dekoration, skal du huske dit barns sikkerhed. Selv Pludselige uventede dødsfald hos spædbørn (Sudi) ikke er så udbredt i dag, en af ​​de mest almindelige årsager til denne hændelse til at ske involverer barnets legetøj. Babyer og børn er meget sårbare over for legetøj-relaterede skader på grund af deres skødesløse og nysgerrig af natur. Derfor er du nødt til at være på vagt om de typer legetøj, som du vil købe for dem. Her er nøglefaktorer, som du skal kigge efter, når de vælger de sikreste legetøj.

Hvordan vælger de sikreste legetøj til din baby / barn. Størrelse og form af legetøjet.
Hvordan vælger de sikreste legetøj til din baby / barn. Størrelse og form af legetøjet.

  1. Barnets udvikling. Først og fremmest skal et stykke legetøj være baseret på barnets alder. En marmor, for eksempel, er meget usikre for spædbørn, småbørn, og børnehavebørn, som kan variere fra 0 til 7 år, fordi de har tendens til at underholde nysgerrighed mere end forsigtighed. Men det betyder ikke, at det er helt sikkert for børn over dette interval til at lege med kugler. Som forælder, skal du vide, hvis dit barn vil være i stand til at håndtere et bestemt legetøjsprodukt sikkert.
  2. Størrelse og form af legetøjet. For at bestemme den rigtige størrelse og form af legetøjet, skal du også nødt til at overveje en alder af barnet. For unge spædbørn, kan du købe legetøj, der er i det mindste på størrelse med en knytnæve. Sørg for, at barnet ikke vil være i stand til at sluge eller placere det nogen sprække, at han har. Som børn udvikler evnen til at gå, falder ske oftere. Nogle nedskæringer er afholdt af børn er fra legetøj, der har skarpe kanter. De kunne falde på det og få klippe eller stak på øjet.
  3. State of sagen. Mange forældre antager, at gelatinøse og lodne legetøj er sikkert for deres børn, bare fordi de er bløde. Men sandheden er, kan de være mere farligt. Gelatinøst legetøj kan knække og dit barn uheld kan indtage det. Mens lodne legetøj er uskyldig ser nok, det er også en kvælningsfare. Som du måske har bemærket, spædbørn og småbørn kan lide at udforske deres verden gennem deres mund. Til spædbørn, få kunne belagt på overfladen af ​​legetøjet, da de stadig mangler evnen til at skubbe noget væk. For småbørn, vil den løbende indførelse af disse små fibre til deres luftveje forårsage moderat til svær luftvejssygdomme, da deres hoste refleks endnu ikke er fuldt udviklet. Glas og væskefyldte legetøj er også usikre for indlysende grunde.
  4. Seals. En måde at sikre sikkerheden for dit barn fra farlige kemikalier er gennem de forskellige regeringer og ngo-organisationer, som overvåger disse legetøj. Når bekymringer vedrørende melamin og fører blev fundet i legetøj brød ud, er legetøj regulativer blevet meget strenge. Men dette betyder ikke, at du skal tage disse sæler for givet. Vælg altid legetøj, der har sælerne.
  5. Henvisninger. Lyt til både positive og negative henvisninger. Hvis nogle siger, at dette bestemt legetøjsprodukt gav sit barn en allergisk reaktion, ville det være bedst at holde sig væk fra legetøjet indtil en bemyndiget person eller instans, som regeringen siger noget andet.

Som du kan se, er sund fornuft dybt forankret i de fem nævnte faktorer, fordi det er præcis, hvad du har brug for, når du vælger de sikreste legetøj til din baby eller barn.