E2y

Hvordan vælger hvalp navne

Så du har en ny hvalp

Så du har en ny hvalp! Tillykke! Nu er det tid til at give din nye lille ven et navn. Dette er en meget vigtig del af at eje en hund. Der er flere ting at huske på, når du vælger en hvalp navn, herunder følgende:

Hvordan vælger hvalp navne. Der er et væld af hjemmesider til rådighed.
Hvordan vælger hvalp navne. Der er et væld af hjemmesider til rådighed.

  1. Uanset hvad du vælger, dig og hunden skal leve med hele dens levetid. Når dette er sagt, vil jeg anbefale at undgå ting som "Stinky" eller "Drooly." Så sandt som disse navne kan være, har din hund følelser også, og du sandsynligvis ikke virkelig ønsker at indføre et medlem af din familie ved at sige "... Og det er vores hund, Fatso ..."
  2. Tag dig god tid! Få at vide hvalpen for et par dage, lære om dens personlighed, og se hvad der passer!
  3. Gør det noget simpelt, der vil nemt få dine hunde opmærksomhed, men ikke forveksle dem. Navngivning din hund en kommando du vil være at give dem på noget tidspunkt i deres liv vil kun forvirre dem og frustrere dig. Hvis du navngiver din hvalp noget, der er let at sige og vil hurtigt få sin opmærksomhed, er det nok en vinder!
  4. Navngive dem noget, som har betydning for dig. Det være sig efter en favorit musiker, kunstner, ven osv., hvis det betyder noget for dig, vil det komme til at betyde noget for din hvalp.
  5. Vær kreativ! Hvis du skulle råbe "Kom her, Spot," hvor mange hunde på din blok ville komme kører? Hvis du var i hvalp uddannelse klasser og sagde "Rover, sidde," hvor mange hvalpe ville (forhåbentlig) sidde? Prøv at komme op med noget nyt og anderledes!
  6. Hvis du vælger et langt navn, komme op med et kaldenavn eller forkortet version, at hunden vil genkende. For eksempel er min hunds navn Dandelion, og vi kalder hende Dandi for korte! Uanset hvad du beslutter dig for, være konsekvent, så de ved, du taler til dem.
  7. Tænk på den proces, som du gik igennem for at få din hvalp. Måske noget mærkeligt eller spændende skete der kunne inspirere et navn? Vi vedtog en hund ved navn "Paycheck", som hans tidligere ejere opkaldt ham, fordi han koste en hel lønseddel. Folk elsker at høre historier om, hvordan hunde får deres navne, så hvis du kan få en god en, bruge det!
  8. Der er et væld af hjemmesider til rådighed, der har lister over mange forskellige hvalp navne. En personlig favorit af mine er Babydognames . Dette site har nogle gode tips om at navngive din hund, sammen med lister over populære, unikke og berømte hund navne for dig at kigge igennem. Et andet websted bruger "Puppy Navne Database", hvor du kan søge gennem mere end 6000 hvalp navne baseret på kategorier (såsom udseende, fødevarer, historiske osv.), og hvis du hvalp er en dreng eller pige. Besøg Puppy-navne til at tjekke databasen (der er instruktioner på hvordan du søger på siden samt). Hvis du ikke kan finde det perfekte navn på nogen af ​​disse websteder, og du ønsker at se gennem et par mere, så prøv at skrive "hvalp navne" i en søgemaskine, og du vil få et væld af hits med mange forskellige lister over navne.

Uanset hvad du beslutter dig for at navngive din hvalp

Uanset hvad du beslutter dig for at navngive din hvalp, være stolt af det! Navngivning af en hvalp kan være sjovt, og en stor bonding oplevelse. Tag din tid, være kreativ, og have det sjovt!