E2y

Hvordan vælger perfekte hund godbidder til uddannelse klasse

Hunde kan utvivlsomt lære flere færdigheder alle i hele deres levetid gennem forskellige kurser. Men når det synes at din hund ikke viser interesse eller ikke forbedret på trods af alle de træninger, du giver ham, kan du blive mangler noget. Det er at give ham den perfekte hund godbidder til sine undervisningsopgaver.

Du bør indse, at ikke alle godbidder vil være perfekt til din hundetræning. Faktisk vil forkerte typer godbidder kun føre til distraktion i uddannelse i stedet for at tilskynde din hund til at lære de nødvendige færdigheder. Så her, så tjek alle disse retningslinjer i at vælge de vidunderlige hund behandler når du træner din kammerat:

  1. Bløde hund behandler er den bedste. Det er bedre at vælge bløde godbidder frem sej eller hårde. Dette skyldes, bløde fødevarer kan slubrede hurtigt. Med hårde og chewy hund behandler, har hunden til at stoppe for et stykke tid, før den kan fortsætte med træningen. Dette vil bremse din uddannelse klasse. Du skal dog ikke gå med de fødevarer, der har tendens til at bryde ned til mindre stykker nemt. Når der er små stykker af godbidder på gulvet, er tendensen, at andre hunde vil få distraheret med synet af mad til rådighed for dem.
  2. Velsmagende fødevarer er gode godbidder. Da godbidder tjene som belønninger, er det vigtigt, at du får kun de fødevarer, som de hunde i klassen virkelig gerne. Det skal være noget, som de kun kan få ved at gøre et godt stykke arbejde i træningen. Dette vil gøre hundene mere motiverede til at udmærke sig i klassen. Selvfølgelig følger det, at når en hund elsker at smage god mad, vil han gøre noget bare for at få en forsmag på det.
  3. Små fødevarevirksomheder stykker er gode muligheder. Frem for at give en ekstraordinær hund en stor behandler, vil det være bedre at give ham flere stykker på én gang. De perfekt størrelse hund behandler er dem ikke større end en ært. Dette virker perfekt selv til de større hunde såsom Rottweilere.
  4. Korrekt farvede hund behandler er perfekte. Hvis farven på din træning gulv er sort, er det perfekt at få fat i mad godbidder, der har lysere farve. Dette er nødvendigt, så både du og hunden kan se behandler tydeligt. Dette er fordelagtigt på din side som træner, fordi det giver dig mulighed for nemt at spotte tabte godbidder på gulvet. På den anden side er det gavnligt for hundene, fordi hvis de tydeligt se de godbidder, er de mere tilbøjelige til at være motiveret.

I sidste ende

I sidste ende er hemmeligheden bag en meget motiveret hund i lære nye færdigheder på hundetræning klasse i korrekt valg af hund behandler givet til dem. Når du har valgt den rigtige mad behandler for dem, kan du være sikker på at træne din hund vil være lettere end nogensinde. Meget mere, vil resultaterne være hurtigere end hvad du oprindeligt troede det vil være.

Hvordan vælger perfekte hund godbidder til uddannelse klasse. Bløde hund behandler er den bedste.
Hvordan vælger perfekte hund godbidder til uddannelse klasse. Bløde hund behandler er den bedste.

At sammenfatte det alle op, en meget motiveret hund er en hurtig indlæring hund. Derfor give ham den mest perfekte godbid i hver uddannelse klasse.