E2y

Hvordan vælger Slow Dance sange til et bryllup

Hvis du ønsker at gøre dit bryllup mindeværdig

Hvis du ønsker at gøre dit bryllup mindeværdig, skal du vælge de bedste langsomme danse. Opgaven er egentlig ikke kompliceret. Du har simpelthen brug for at kende dine præferencer. Nu, hvis du ønsker at gøre arbejdet godt, her er nogle tips til at lade dig vælge passende langsomme dans sange til dit bryllup part:

1

1.. Benytte den professionelle ydelser af en disc jockey eller et band. Begynd med at interviewe. Diskuter dine foretrukne musikalske valg og finde ud af, om de er perfekt kan opfylde dine forventninger. Du kan også ønsker at tjekke deres repertoire. Derefter kan du audition dem. Du kan se en af ​​deres offentlige forestillinger eller du kan bare bede dem om at udføre for dig på stedet. Selvfølgelig skal du have en skriftlig kontrakt at formalisere din accept.

2.. Planlæg repertoiret for natten

Hvordan vælger Slow Dance sange til et bryllup. Benytte den professionelle ydelser af en disc jockey eller et band.
Hvordan vælger Slow Dance sange til et bryllup. Benytte den professionelle ydelser af en disc jockey eller et band.

2.. Planlæg repertoiret for natten. Din første dans skal skabe en effekt. Det bør også være meningsfuld for dig og din elskede partner. Vælg et stykke, der er symbolsk, både tonalt og lyrisk. Endnu vigtigere er den første dans være lang nok til at tillade dine familiemedlemmer til partner eller klippe den. Det er en del af traditionen. Så, tænk på de efterfølgende titler. De bør generelt appellere til dine pårørende, venner og gæster. Gå ikke glip herunder valg, der kan invitere din nærmeste familie til dansegulvet. Har de elsker vals, swing, eller foxtrot? Du ønsker at lade dem have det sjovt, også.

3.. Tænk på sange, som begge tilgængelige og velkendte for alle. Hvad tror nemt kan trække dem på dansegulvet? Er de forventer en nylig hit eller er de på udkig efter en gammel favorit? Medtag valg, der kan lokke dine gæster til at komme op og bop. Hvis der er nogle par i din gæsteliste, så tænk på de "sange". Du er nødt til at give dem på dansegulvet, også.

For at gøre dine valg mere interessant og engagerende, intersperse dem. Efter en række optimistiske sange, spille nogle langsomme sange. Hvis du giver dem en masse optimistiske stykker, kan du udstødning dem let. Så balance brikkerne ved at indføre romantiske danse og næ. Disse stykker kan tillade dem at bremse eller tage en hurtig pause. På samme måde, behøver du ikke ønsker dine gæster til at have for mange langsomme stykker. Du behøver ikke vil have dem til at føle sig søvnig eller keder.

Hvis du ønsker at gøre dit bryllup mindeværdig. Begynd med at interviewe.
Hvis du ønsker at gøre dit bryllup mindeværdig. Begynd med at interviewe.

4.. Lad den opgave at læse eller føle, hvad publikum vil have ved siden af disc jockey eller band, du lejet. Selvom du måske allerede blevet enige om, hvad de skal spille, bør disc jockey eller band kunne fornemme, hvad der faktisk behager crowd. Stole på dem. De kan nogenlunde bedømme ting. Desuden bør du ikke glemme, at du pådraget dem, fordi de er gode, og de opleves.

Du kan lave nogle af sangene mere dramatisk

Du kan lave nogle af sangene mere dramatisk. Du kan bede din disc jockey eller dit band til at arbejde på variationer og udleveringer. De kan enten justere tempoet eller gøre noget med den overordnede fornemmelse. Selvfølgelig er det mere praktisk at gøre dette til dine yndlingssange.