E2y

Hvordan vælger takkekort til dit bryllup

En del af brylluppet ofte overset udsender takkekort til gæsterne. Tak folk ikke kun for de gaver, de har taget tid til at kigge efter, men også for at være sammen med dig i et af de mest betydningsfulde begivenheder i dit liv. En tak kort vil gøre mere end nok til at formidle din taknemmelighed. Tag dig tid til at vælge den rigtige tak kort til dine gæster.

To ting at huske

Du er nødt til at holde to ting i tankerne at vælge dit bryllup tak kort. Den første er dit bryllup motiv og tema. En formel script skal matche den traditionelle kirke bryllup. Den pergament papir, der anvendes, hvis dit bryllup er en dramatisk og hvis begrebet læner til middelalderen, vil et bryllup rulle med kalligrafi tilføje sin unikke touch.

Hvordan vælger takkekort til dit bryllup. Bryllup motiv og tema.
Hvordan vælger takkekort til dit bryllup. Bryllup motiv og tema.

Den tak kortet burde ikke komme som en forlængelse af dig og din ægtefælles personlighed. Faktisk burde alt om dit bryllup afspejle begge dine personligheder. Hvis du og din ægtefælle er en konservativ par, så tænk på takkekort, der hælder ind i den klassiske koncept. Men hvis det er en have bryllup, kunne du overveje noget, der relaterer til det.

Hvad skal bruge

  • Lav en liste. Før du skriver i din takkekort, så sørg for at du har den komplette liste over alle de mennesker, der var der ved brylluppet sammen med de gaver, som de gav. Hvis du og din ægtefælle engang delte en meget speciel tilbud, kan du vælge at bruge det i dine kort sammen med din personlige besked. Ellers er der tusindvis af smukke citater, som du kan vælge imellem.
  • Køb dine takkekort sammen med din invitation. Der er mange butikker, der tilbyder disse kort til at matche hinanden. Men hvis du allerede har dit bryllup invitation, kan du overveje udkig efter en tak kort, der supplerer dit bryllup invitation eller noget, der er tæt på din invitation koncept.
  • Brug din motiv. Farverne på dit bryllup skal være din guide til at vælge dit tak kort. Hvis du vælger at få en tak kort, der ikke gå med dit bryllup invitation, skal du vælge noget, der går med dit bryllup farver. Som et eksempel, tak floral du kort vil se godt ud på forårets farver og mørkere farver, vælge de kort med kunstneriske tegninger. Konvolutten skal matche eller supplere farven på det kort, du har valgt.
  • Tilpas det. Det bedste ville nok være en tilpasset, personlig tak kort. Et kort med dig og din ægtefælles yndlingscitat med din favorit fotografi vil helt sikkert kigge særligt. Fotografiet kunne være noget, der er taget før brylluppet eller det bedste billede fra din bryllupsrejse ferie.

Nogle få påmindelser

En forlængelse af dig og din ægtefælles personlighed. Køb dine takkekort sammen med din invitation.
En forlængelse af dig og din ægtefælles personlighed. Køb dine takkekort sammen med din invitation.

  • Trykte etiketter er et tegn på en effektiv og organiseret planlægning.
  • Normalt takkekort bør sendes senest 90 dage efter brylluppet.
  • Aldrig færdig kortet på én dag. Prøv at gøre så meget som kort som du kan i en dag, indtil du får det hele gjort.

Kortene er ikke kun for dem, der deltog i brylluppet og gav dig gaver. Send en til dem hvem du tror gjort dit bryllup mere speciel med deres tilstedeværelse, ligesom fotografen, der tog fremragende billeder af disse øjeblikke fra dit bryllup eller den DJ, der spillede god musik.