E2y

Hvordan vælger vielsen musik

Finde dit bryllup ceremoni musik kan præsentere mange udfordringer, herunder den type musik at spille, og den måde at spille det, om det er en strygekvartet eller kirkens organist. Den musik, du vælger sætter stemningen for hele dagen, og bør ikke kun være relevant, men bør betyder noget for dig.

Hvordan vælger vielsen musik. Ikke-religiøs indstilling.
Hvordan vælger vielsen musik. Ikke-religiøs indstilling.

 1. Kirkens indstilling. Indstillingen er vigtig, fordi det vil have en stor indflydelse på den type musik, du vælger. Du kan vælge en traditionel kirke ceremoni eller en mere ikke-religiøs udendørs ceremoni. Hvis du bliver gift i en kirke, er du nødt til at forhøre sig om retningslinjerne for musik. Nogle kirker vil ikke tillade indspillet musik eller disc jockeys. Spørg om acceptabel musik og hvis der er nogen begrænsninger for, hvilke typer af musik i særlige gudehuset. De fleste kirker vil ikke tillade ikke-religiøs musik under et bryllup, men nogle kan tillade det under forspillet eller mellemspil. Hvis din ceremoni er uden for kirken, men er stadig medvirken af ​​et gejstlige, er du nødt til at holde disse samme overvejelser i tankerne.
 2. Ikke-religiøs indstilling. Du kan vælge noget musik du gerne vil for denne type ceremoni. Det er en personlig beslutning, men sørg for, at musikken er i god smag for din særlige dag!
 3. Musiktyper. Bryllupper kan have en bred vifte af musik og endda en bredere vifte af præsentationen. Her er nogle ideer:
  • Vokalister. Dette tilføjer en meget personlig, meningsfuld kontakt og har en ekstra effekt, når ledsaget af guitar eller harpe.
  • Instrumental. En strygekvartet, harpenist, organist eller pianist er passende for en elegant eller klassisk indstilling.
  • Disc jockey. Der er mange muligheder med en disc jockey. De har stort set alle typer af musik til rådighed og ofte i forskellige stilarter.
  • Klassisk musik. Meget passende til bryllup ceremonier. Det kan spilles på nogen måde, gennem musikere, organist eller endog disc jockey.
  • Contemporary. Omfattende moderne musik kan være sjovt. Bare sørg for musikken er passende!
 4. Bede om forslag. Hvis du er på et tab, hvad musik til selv at begynde med, så tal med din disc jockey, bandleder eller kirke organist. De har ofte afspilningslister og forslag til at få dig i gang. Du kan også forskning via internettet at finde fælles sange.
 5. Bryllup s refleksioner. Den typiske vielsen har seks dele.
  • Prelude. Dette varer omkring 20-30 minutter forud for ceremonien, mens gæsterne sidder og konversere. Musik skal være let, livlig og spillede ved lav lydstyrke.
  • Bryllupsfest Processionsvej. Dette er den officielle start af ceremonien. Musik skal spilles på et højere volumen.
  • Brudens Processionsvej. Her kommer bruden! Musikken her kaster stemningen for dine specielle øjeblik. Det indlysende traditionelle valg for dette øjeblik er Wagners Bridal Kor.
  • Interlude. Dette kan være mere end én lejlighed i ceremonien, hvor ord er ikke sagt for en kort stund. Det kan spilles i lygtetændingstiden af ​​en samlingsregering eller mindesmærke lys og øjeblikke af refleksion. Rolig, klassisk musik som "Jesu, Joy of Man er Desiring" af Bach er en populær valg.
  • Recessionstendenser. Når ægtepar bliver indført, er det tid for nogle optimistiske og glade musik som det lykkelige par gør deres vej ned ad kirkegulvet. Mendelssohns "Wedding March" er den mest populære musikalske valg.
  • Efterspil. Efterspillet varer overalt fra 10-30 minutter som gæster forlader ceremonien området. Det skal være optimistisk og sjov!