E2y

Omsorg for kaniner: behandling af kanin sygdomme og sygdomme

Oplysninger om, hvordan at tage sig af dit kæledyr kanin sundhed

Der er en række sygdomme og sygdomme, som kæledyr kaniner er modtagelige for. Selv om ikke alle af dem er livstruende, er det stadig vigtigt, at din kanin får den rette medicinske behandling, og at du kender det grundlæggende i kanin sundhed. Desværre når det kommer til kaniner, du er dyrlæge. De fleste DVMS lærer ikke hvordan man behandler kaniner og andre små kæledyr. Lejlighedsvis du måske finde en, der har specialiseret sig, og hvis du gør, holde på ham fast! Denne dyrlæge vil være hver en øre værd.

Omsorg for kaniner: behandling af kanin sygdomme og sygdomme. Øremider.
Omsorg for kaniner: behandling af kanin sygdomme og sygdomme. Øremider.

Der er et par sygdomme, som er meget almindeligt at kaniner selv, og de er lette at identificere. Brug disse oplysninger til at lære hvordan man kan tage sig af gækkebreve .

 1. Øremider - Denne ene er præcis, hvad det lyder som. Katte almindeligvis får øremider og det gør kaniner. Der er flere ting, der kan bringe dem videre, men at identificere dem er det vigtigste. Et kig i din kaniner øre du vil bemærke brune og gule oprustning. Hvis din kanin har denne, det har utvivlsomt øremider. Et andet tegn på mider er, hvis din kanin ryster sit hoved for meget. Behandlingen er let. Ofte de samme lægemidler, der anvendes på andre dyr vil fungere fint. Din lokale dyrlæge kan være i stand til at hjælpe dig med dette. En medicin almindeligvis anvendes af kanin opdrættere er VetRx.
 2. Snuffles - Snuffles er kaninens svarer til en almindelig forkølelse. Desværre for kaniner, er det ikke helt så harmløst som det er for mennesker. Hvis Snuffles efterlades alene, vil de kun blive værre, bliver til lungebetændelse.

  Denne sygdom er let at identificere. Din kanin vil sandsynligvis begynde at nyse. Dette er nummer et tegn. Din kanin vil have udflåd fra næsen. Behandling dette er vigtigt, og det er afgørende, at det sker hurtigt, før sygdommen skrider frem. Dette behandles bedst med en injektion antibiotika, som kan tilvejebringes fra en dyrlæge. VetRx kan også anvendes til at behandle dette, hvis det sidder fast meget tidligt.

 3. Ømme poter - Dette er nok den mest almindelige kanin sygdom. Deres haser er placeret i bunden af ​​bagtæerne. Ofte når en kanin ikke har tyk pels på bunden af ​​sin hock, hvad de har fortage sig, forårsager deres nøgne hud at blive udsat for wiren buret.

  Identifikation det er let. Du vil bemærke, at dit kæledyr er ved at udvikle åbne sår på bunden af ​​hans haser. Det er derfor, det er vigtigt at tage dyret ud for en undersøgelse fra tid til anden. Ømme poter ofte sker i kaniner, der er overvægtige.

  Oplysninger om, hvordan at tage sig af dit kæledyr kanin sundhed. Snuffles.
  Oplysninger om, hvordan at tage sig af dit kæledyr kanin sundhed. Snuffles.

  Behandlingen er ikke let. Du skal sætte din kanin på en diæt og give ham noget, såsom en tør væg bord at sidde på. Det er vigtigt at anvende tredobbelt antibiotisk salve til sår, indtil de er helet. Må ikke anvendes bandager! De vil kun gøre det værre!

 4. Malocclusion - Dette er en almindelig sygdom, der ofte vil blive bemærket fra tidspunktet for din kanin fødsel. Hvis din kanin er ældre, og du bemærker, at de ikke spiser så godt, som de burde, kan de have malocclusion. Dette er, når kaninens tænder er for lange og ofte krølle ud. Malocclusion er en arvelig sygdom.

  Den bedste måde at identificere malocclusion er at tage et kig på din kanin tænder. Det vil være klart og synligt, hvis der er et problem. Den bedste måde at behandle det på er at klippe tænderne, hvilket er den eneste måde at holde dem korte nok, så dit kæledyr kan spise. Det er også bedst ikke at avle kaniner, fordi sygdommen kan blive væltet ned.

Mens omsorg for kaniner, kan du opleve disse og andre sygdomme og sygdomme, men ikke alle af dem er nødt til at være fatal. De fleste er nemt behandles. Selv om mange dyrlæger ikke beskæftige sig med kaniner, er det stadig skader aldrig at spørge. Altid være i kontakt med en dyrlæge, der tager fat kaniner, da det kan hjælpe dig i fremtiden. Dette vil også hjælpe til at opnå lægemidler.