E2y

Opret akkord diagrammer for børn: etablere hus gøremål for børn

Oprette en opgave liste til din familie

Akkord diagrammer er en fantastisk måde at minde dine børn af de opgaver, som du forventer dem at gøre. De giver børnene en visuel påmindelse om deres ansvar, er en meget sjovere end nagende, og giver dig mulighed for at spore deres resultater, også! Så hvordan du opretter en opgave diagram? Disse tip kan hjælpe:

  1. Først skal du beslutte, hvad hus gøremål , du vil tildele hver af dine børn. Opgaverne skal være passende for det enkelte barns alder og niveau. For eksempel kan en 3-årig gøre sin seng, afhente sit legetøj og lægge vasketøj i en hæmmer. Fire-og 5-årige kan indstille bordet med brudsikker emner som sølvtøj og servietter, hjælpe med at sætte væk rent vasketøj og gøre tørre støv. På det tidspunkt børnene er i skole, kan de gøre mere omfattende opgaver som fejer, der tager sig af familiens kæledyr, vanding af planter, og tømning skraldespande.
  2. Beslut, hvor mange gøremål hvert barn vil få per dag. Overvej, hvordan fuld dine børns tidsplaner er. For eksempel, mens det kan være rimeligt at spørge dem til at gøre deres senge hver dag, før skolen kan du ønsker at forlade større huslige pligter såsom vaskeri for weekenden, hvor de ikke har lektier, sport praksis og andre store tid forpligtelser. Selv om det er vigtigt for børn at deltage i familiens gøremål, bør de ikke være besværligt.
  3. Nu er du klar til at starte dine børns akkord diagram. Brug et stykke papir, plakat bord eller en white board til at oprette dine børns akkord diagram. Lav syv kolonner, en for hver dag i ugen. Dernæst lave en række for hver barn og placere deres navne på rækkerne. Du kan finde færdiglavede gratis printable diagrammer online. Endelig på et separat stykke papir, en liste over de gøremål, du gerne vil tildele, og hvor ofte de skal udføres, bør du lægge flere opgaver, end du rent faktisk vil tildele, så du kan give børnene nogle valg.
  4. Endelig er du klar til at få hele familien involveret. Saml børnene og lad dem vide, at du gør en akkord diagram. Lad dem vide dine forventninger til deres arbejde i hjemmet - for eksempel, at de hver især vil have en akkord om dagen i fem dage i ugen.
  5. Nu, så spørg dine børn til at hjælpe plukke de gøremål, som de gerne vil påtage sig et ansvar. For emner, hvor det er ligegyldigt, hvad dag det bliver gjort, dem samle den dag lod, også! Selvfølgelig skal nogle ting, der skal gøres hver dag (fodre hunden) eller på en særlig dag (sætte skraldespande på kantstenen til afhentning), men for andre job det er ligegyldigt, når det bliver gjort, så lad dine børn komme til orde. Disse opgaver kan ikke virke som at meget arbejde for dig, men dine børn kan have brug for lidt mere inspiration. At lade dem komme til orde i en del af akkord liste vil hjælpe.
  6. Nu er den hårde del at sikre alle følger diagrammet. En måde at gøre dette på er at lade dine børn afmærke deres resultater og derefter belønne dem for konsekvent gør deres opgaver. Belønningen kan være enkle, såsom at lade et barn, der gjorde alle hendes gøremål for ugen pick menuen middag i weekenden, eller vælg en film at se.

Opret akkord diagrammer for børn: etablere hus gøremål for børn. Beslut, hvor mange gøremål hvert barn vil få per dag.
Opret akkord diagrammer for børn: etablere hus gøremål for børn. Beslut, hvor mange gøremål hvert barn vil få per dag.