E2y

Planlægger en Brude brusebad: sjove favoriserer, temaer og gaver

Fra dekorationer til fest spil

Smide en Brude brusebad kan virke som en skræmmende opgave ved første tanke, men det behøver ikke at være. Med lidt organisation og nogle store planlægning, kan begivenheden vise sig vidunderligt og forhåbentlig være en god hukommelse for bruden.

Planlægger en brude brusebad: sjove favoriserer, temaer og gaver. Indledende planlægning.
Planlægger en brude brusebad: sjove favoriserer, temaer og gaver. Indledende planlægning.

Anført nedenfor er nogle grundlæggende ideer til at have i tankerne, når man planlægger en Brude brusebad.

 1. Indledende planlægning: Typisk brusere holdes 1 - 2 måneder før brylluppet. Et par måneder før brusebad, skal du og bruden diskutere den præcise dato hun gerne ville have. Sørg for at anmelde dem i brudesuiter part af den valgte dato, så de kan klare deres kalendere. Dernæst konferere med brudepiger og blive enige om et budget for bruser.

  Vælg en placering til den part, der vil sandsynligvis afhænge af dit budget og antallet af inviterede personer. Du har sikkert allerede har en følelse af brudens personlighed og hvilken type af temaer hun kan nyde. Ville hun vil have noget mere formelle og traditionelle som en sit-down frokost eller en teselskab? Er hun mere laid back, og ville nyde mere af en fest? Hvis du ikke er sikker på, det er en god idé at drøfte det med bruden. Nogle valg for placeringer omfatter restauranter, et medborgerhus, en café, en park, eller dit eget hjem.

 2. Opfordrer: Tidligt på det er vigtigt at få en gæsteliste fra bruden herunder navne og adresser på dem, hun ønsker at invitere. Glem ikke at tilføje til listen hele brudesuiter part, herunder mødre af bruden og gommen og brudepiger. Brude brusebad invitationer skal sendes ud cirka en måned før bruser.

  Fra dekorationer til fest spil. Opfordrer.
  Fra dekorationer til fest spil. Opfordrer.

  I dag med hjem computer, nogle karton, og en smule bånd, kan selv de mindst listige folk lave smukke brudesuiter bruser kort ved hånden. Boghandlere eller håndværk butikker vil have en bred vifte af bøger, der viser, hvordan man laver inviterer, sammen med eksempler på invitation formulering. Ellers er der mange pre-made invitationer til at vælge fra.

 3. Mad og drikke: Uanset om du leverer frokost, eftermiddagste eller bare hors d'oeuvres, i hvert fald er det en god ide at skrive en menu af de emner, du vil være tjener og en oversigt over de emner, du bliver nødt til at købe . Hvis du har brusebad i dit hjem, skal du beslutte, om du vil lave mad det hele, har nogle af det pre-made, eller tilkalde en restauratøren. Du kan også overveje at dessert og brudesuiter bruser kager. Hvis du ønsker at lave dine egne, kan du få brudesuiter bruser kage ideer fra internettet og boghandlere. Glem ikke at tage hensyn til antallet af personer, der deltager, samt dit budget.
 4. Tema: under et brusebad tema er helt valgfrit, men det kan være en sjov måde at give brudesuiter shower gaveideer til dine gæster. Nogle typiske temaer kan nævnes: "Around the House", hvor gæsterne bliver bedt om at købe gaver til en bestemt plads i brudens nye hjem, "Kitchen Shower", hvor alle gaver vil være for brudens nyt køkken, "Around the World", hvor de gaver har mere af et internationalt præg, og selv den selvforklarende, "Lingeri Shower". Når du har besluttet på et tema, kan du indarbejde det i de inviterer, dekorationer og part favoriserer eller præmier.
 5. Spil: Der er mange sjove spil, der kan spilles under bruseren. Spil er ikke et must, men kan bruges som en ice-breaker, hvis en masse mennesker ikke kender hinanden. Og typisk, de fleste mennesker nyder Brude brusebad partyspil. Der er mange spil at vælge imellem, fra den traditionelle til den vilde natur. Her er nogle gode brude shower spil ideer . Små præmier kan gives væk til vinderne af spil.
 6. Gaver: Efter åbning af de gaver, sørge for, at en af de brudepiger vedligeholder en liste, der passer til gæst til deres gave gøre. Dette er vigtigt for bruden når hun skriver tak noter.

  Det er traditionelle af de brudepiger til at reservere de gaveindpakning bånd til mode en "blomst" buket til bruden at benytte under hendes bryllup generalprøven.

  Små gaver eller favoriserer, undertiden gives til gæsterne ved udgangen af ​​bruser som et memento. Disse kan købes eller foretaget, og personlig med bruden og gommens navne. Nogle ideer kan nævnes breve, slik eller chokolade, sæber, en lille vase eller billedramme.

 7. Told: Typisk brudepige er ansvarlig for at planlægge og gennemføre en Brude brusebad. De andre brudepiger er forpligtet til at hjælpe med planlægning og afholdelse partiet, herunder de monetære omkostninger. For at hjælpe tingene går glat, er det vigtigt at uddelegere opgaver til hver person. Hver person kan pitche ind og hjælpe med planlægning af fødevarer, skabe invitationer, og opsætning af dekorationer og spil, der skal spilles.

  Under bruseren, skal hver af jer tjene som værtinde for den part, men du kan også ønsker at placere en person med ansvar for betjener fødevarer, gaver, spil osv.