E2y

Planlægning partyspil og gruppeaktiviteter til ældre

Det er en fornøjelse at planlægge part spil og aktiviteter for seniorer. Uanset om du planlægger en fest eller er du bare på udkig efter nogle koncernens aktiviteter for de ældre, den første ting du skal afgøre er begrænsningen af ​​din gruppe. For eksempel er kunsthåndværk stor for partier, men en person, der lider af gigt i fingrene kan være ubehageligt at gøre en håndværksvirksomhed. Ligesom med enhver anden gruppe, skal senior aktiviteter være skræddersyet til de interesser og evner deltagerne. Når du ved, hvem vil deltage i partiet, kan du begynde at tage sådanne ting i betragtning. Her er nogle ideer og forslag:

 1. Bingo. Dette er langt den mest populære af de spil for seniorer. Du kan finde billig hjem bingo spil på ethvert legetøjsbutik. For præmier, skal du gå til din lokale dollar butik og plukke nogle merchandise. Tolietsager, køkken elementer, produkter til personlig pleje og hjem dekorationer ville alle være gode valg. Du kan enten wrap hver gave, så de er mysterium præmier, eller du kan arrangere dem på et bord, så vinderen af ​​hvert spil kan du vælge en præmie.

  Syng med bingo er en variation af bingo og vinder popularitet blandt spil for ældre borgere. Du bliver nødt til at gøre op bingo kort. Brug den samme mængde af kvadrater, som vises på en rigtig bingo kort, men i stedet for bogstaver og tal, hver firkant vil indeholde titlen på en sang. Ældre og patriotiske sange fungerer bedst. Den opkaldende vil synge ud sangen og gæsten bliver nødt til at finde ud af titlen. Ved at gøre dette, kan de placere en chip på denne firkant. De fleste ældre vil slutte sammen i den syngende, øge det sjove i spillet! Præmierne håndteres på samme måde som i almindelig bingo.

 2. Planlæg en auktion En auktion er altid en stor fest idé -! Det kan sætte fut i enhver forsamling! Du kan købe den samme slags præmier, der blev foreslået til bingo aktivitet, men alle de præmier skal pakkes ind som mystery præmier. Du skal også bruge falske penge. Figur på mindst ti tusind dollars per gæst. Auktionarius vil derefter holde op en indpakket gave for alle at se. Så budgivning begynder! Da det er play-penge, kan gæsterne velkommen til at byde så meget, som de ønsker for det. Vælg en underholdende, udadvendt auktionarius til at gøre dette til en spændende aktivitet for alle gæster!
 3. En anden favorit fest spil er en version af navn, melodi. Dette er endnu et af de klassiske partyspil til ældre borgere. Hvis det overhovedet er muligt, overbevise nogen til at spille klaver eller guitar som akkompagnement. Du vil ikke have problemer med at finde en billig musik bog fuld af alle de sange, der var populære, når de ældre var unge. Start med tre noter og pause, der spørger, om nogen kan "navn, Tune." Hvis ingen kan kalde det, spiller de tre toner igen, denne gang tilføje to mere. Spørg dem, om de kender melodien. Derefter tilsættes to notater indtil nogen kan navngive denne melodi. Når sangen er opkaldt, har den part gæster synge sammen. En god idé ville være at pynte op med noder og navnene på de sange, der vil blive anvendt i spillet. De kan være skrevet på balloner, dækkeservietter, eller plakater, men ikke fortælle nogen!
 4. Har dine gæster leverer baby billeder af sig selv. Du kan spille en underholdende og ofte morsomme gætteleg med disse billeder. Giv hver gæst en pen og papir, præsentere hver billede og udfordre gæsterne til at gætte de sande identitet babyer. Når alle er færdige, indsamler de papirer, hold op billederne og læse svarene. Mange gange ser gamle fotos vil minde seniorer af gamle tider. De ønsker måske at fortælle om, hvor billederne blev taget, eller hvad der sker i verden det år, de blev født.
 5. Trivia spil til ældre er nogle af de bedste spil at spille med ældre borgere. Bare sørg spørgsmålene er rettet mod den ønskede tidsperiode. Aktuelle pop kultur referencer bør undgås til fordel for trivia fra et mere velkendt tid. Mange af disse spørgsmål vil udløse nogle interessante historier fra den part gæster og hurtige samtaler blandt dem.

  Planlægning partyspil og gruppeaktiviteter til ældre. En anden favorit fest spil er en version af navn, melodi.
  Planlægning partyspil og gruppeaktiviteter til ældre. En anden favorit fest spil er en version af navn, melodi.

  Som en mindeværdig variation, kan du overveje at tilpasse den trivia spil. Lad hver senior skrive på et stykke papir et par fakta om hendes liv. Første job, ville antallet af børn eller børnebørn, depression spørgsmål som prisen på brød, og karriere og tidligere fritidsinteresser være en god start. Derefter læse spørgsmålene højt og har de ældre svarer til de oplysninger til den rigtige person. Denne aktivitet vil udløse en masse diskussion og erindringer om gamle dage!

 6. Lej en swing band! Aktiviteter for ældre mennesker behøver ikke at være begrænset til sit-down spil. Musik og dans elskere kommer i alle aldersgrupper, og seniorer er ingen undtagelse. Høring deres favorit gamle sange live-ville være en reel behandler. Opmuntre dem, der er i stand til at gøre det for at danse til musikken. For dem, der mangler deres tidligere smidighed, hjælpe dem til at holde takt til musikken i deres sæder.
 7. Hvad med en kort turnering fest med billige indpakkede gaver som præmier? En liste over højtstående spil ville ikke være komplet uden at tilføje nogle af de mest populære kortspil. Poker har haft et stort comeback i disse dage. Pinochle, bridge og gin Rummy er også populære. Du kan adskille den store gruppe i grupper på fire, danner separate spil og lad vinderne af disse spil konkurrerer om hovedprisen!
 8. Team building aktiviteter. Hvis du planlægger aktiviteter for en gruppe, der mødes regelmæssigt, i stedet for en engangs-begivenhed som en fest, kan du ønsker at åbne dine sessioner med nogle sjove team-building aktiviteter. Med blot en lille tweaking, kan disse blive fremragende gruppe aktiviteter for de ældre og de vil hjælpe din gruppe kommer sammen hurtigere. Denne type spil er også en god måde at introducere nyankomne. Disse også gøre store rekreative aktiviteter, så længe du holder helbred og evner af gruppens medlemmer i tankerne.
 9. Hold en blomsterarrangementer klasse. Levere de vaser, stængler og sakse, og give dem nogle tips om farve. Efter at de har afsluttet de ordninger, kan de stemme om første, anden og tredje indføre ordninger (som alle modtager præmier). Selvfølgelig lader alle seniorer til at tage deres kreationer hjem!

Seniorer kan lide at have det sjovt så meget som nogen anden gruppe af mennesker, og deres spil behøver ikke at være langsom eller kedeligt. Den mulige liste over aktiviteter for ældre borgere er næsten endeløs, og du har en stor tid at sætte begivenheden sammen! Til fester eller begivenheder, der er centreret omkring et tema, kan du endda have det sjovt kommer op med den perfekte fest dekorationer og planlægning tema spil for de ældre. Hvis du spiller et eller flere af de spil ovenstående, er din fest eller begivenhed garanteret at være en reel succes!