E2y

Sådan ændrer misopfattelser om dig

Overvind din frygt og usikkerhed

Hvor mange gange har du været i en situation, hvor du tænker: "Hvad vil de tænke om mig, hvis jeg gør dette eller hint?" Eller "Måske denne person mener, at jeg ikke er god nok til at udføre denne aktivitet," eller "det er bedre, hvis jeg ikke spørger, fordi jeg vil ligne et fjols," blandt andre tanker? Det meste af den tid, vi besvarer os med et præcist svar, der er fokuseret på at lade os se det værste af os selv.

  • Forestil dig, at du er ved at købe en ny digital kamera, og sælger fortæller dig alle de spektakulære funktioner den har. Du forstår ikke engang halvdelen af ​​forklaringen, og du begynder at oprette tanker som:. "Åh min Gud, jeg ikke forstår noget denne fyr fortæller mig Og nu, hvis jeg beder ham om at forklare det igen, vil han tro, at Jeg er helt dum. Jeg vil læse manualen når jeg kommer hjem. " Normalt vil du ende med at købe kameraet, ikke forstå, hvad de spektakulære funktioner var for og aldrig at læse manualen.
  • Lad os overveje en anden typiske situation for dem, der elsker at gå til gymnastik og laver nogle øvelse. Der er det, at smukt stykke træningsudstyr, du aldrig har brugt før. Du ser en fyr, der nærmer sig, sætter sig ned og udfører en vidunderlig lidt motion, fordi han åbenbart er ekspert og ved, hvordan man håndterer maskinen. Du ønsker at gå der, også, men du vil gøre det for første gang, og derfor din frygt formulere tanker som: "Hvis jeg går der, vil alle andre ser på mig og mærke, at jeg ikke ved, hvordan man bruger maskine. Naturligvis den anden fyr vidste det. Han er sikkert været kommer i år, og det er derfor, han er ekspert nu. Jeg vil ligne en svag idiot foran resten. " Endelig behøver du ikke udføre øvelsen og din mulighed for at brænde lidt flere kalorier og opbygge muskler vil blive tabt.
  • Hey, og hvad med når du møder dine gamle skolekammerater igen på den store genforening. Du tænker på alle de mennesker, du ikke har set i år, og, selvfølgelig, du ønsker dem til at vide, at du har gjort vidunderligt for dig selv alle disse år. Det er tydeligt, at du ikke ønsker at blive set som en "nobody", men det er muligt, at nogle af dine tidligere klassekammerater have gjort bedre end dig. Hvor mange af dem vil se gorgeous, pragtfulde og fabelagtige? Det er på dette punkt, når du lader alle disse følelser af usikkerhed ind i dit sind. To ting kan ske: en, du beslutter ikke at gå. Eller to, i det øjeblik du indtaster genforening, kan din holdning kun sammenlignes med en af ​​de mest modbydelige mennesker på jorden.
Sådan ændrer misopfattelser om dig. Forestil dig, at du er ved at købe en ny digital kamera, og sælger fortæller dig alle de spektakulære funktioner den har.
Sådan ændrer misopfattelser om dig. Forestil dig, at du er ved at købe en ny digital kamera, og sælger fortæller dig alle de spektakulære funktioner den har.

De tre ovennævnte situationer har noget til fælles: de alle repræsenterer din frygt og usikkerhed. Ved afslutningen af ​​hver enkelt af dem vil du bekræfte dine tanker, fordi den eneste dumme person, der har købt et digitalt kamera og vidste ikke, hvordan man bruger det er dig, den idiot, der mistede muligheden for at lære at bruge en ny maskine på gym og forbrænde flere kalorier var dig. Og den eneste udeblivelse stand til at udveksle erfaringer, eller utiltalende person, der ikke kunne holde en nice samtale med hans eller hendes gamle skolekammerater, var dig. Den sværeste ting at indse, når vi er midt i den slags situationer er, at hverken sælger, folk i gymnastiksalen, eller dine gamle skolekammerater var ved at drage fordel af dine handlinger, og det var helt nytteløst at reagere i overensstemmelse med hvad de ville tænke. Den eneste berørte part var dig og dine tanker var fremme sådanne negative oplysninger, som ubevidst, var du projicere de samme følelser for de mennesker omkring dig. Så hvordan at ændre opfattelsen andre har om hver af os? Jeg vil opsummere det i fire nemme trin:

  1. Stop gad vide hvad andre vil tænke om dig. Bare koncentrere sig om at være dig selv og gøre det bedste du kan. Måske vi nogle gange vil føle den "onde look" fra andre, der dømmer os på grund af vore handlinger, men vi er nødt til at tro, at de er formentlig så ulykkelig at være sig selv, at de ikke kan sætte pris på det gode i andre.
  2. Du er ikke dum, en idiot eller et nul. Nå, kan du være dum, idiotisk og ingen kun hvis du vil. Men forstå, at vi ikke behøver at vide alt om alt. Vi er kun mennesker, der er ved at lære en lille smule hver dag. Hvis du henter penge til at købe en ny gadget, har du ret til at anmode hvad du ønsker at vide, før at gøre investeringen, og hvis sælger eller kvinde, er ikke en god person, vælge en anden. De vil miste deres provision. Hvis du betaler for at tabe sig, lære at bruge alle de maskiner, du ønsker på gym og bede om hjælp fra instruktøren. De er der for at hjælpe og støtte dig. Hvis du vil have verden til at vide, hvor stor succes du er, indser, at kun de mennesker, der virkelig bekymrer sig om dig, vil sætte pris på dig for, hvem du er, og ikke for hvad du har.
  3. Lær at bruge tillid som det perfekte værktøj til at vise trivsel. Bare ved det fint med dig selv, vil du være i stand til at vise tillid omkring dig og om dig. Hvis du føler dig usikker og begynder at blive ked med det faktum, at folk kunne tænke mindre på dig, den eneste person at komme ind i det sted er dig, og med din holdning, du vejlede andre til at tænke det samme. Resultatet: de vil have en misforståelse.
  4. Vær opmærksom på, at du ikke kan styre den måde, folk tænker. Give det bedste af dig, er ikke nødvendigvis omsættes til at blive opfattet som den mest utrolige person. Husk på, at vi er alle forskellige slags personer: ingen har vokset op under samme familie, sociale og faglige forhold. Ikke alle deler de samme interesser og hobbyer. Være sikker på alt det, du har opnået i dit liv og er ligeglad om de tanker alle andre. Disse resultater er for dig selv og de mennesker, der virkelig sætter pris på dig. Resten har deres eget liv og problemer.

Husk, hvad du føler indeni er, hvad du projicere til de mennesker omkring dig, og det er dit ansvar. Vi forsøger altid at give et godt indtryk, og hvis det er dit primære mål, og derefter give det bedste af dig selvsikkert. Selv når du spørge om noget, du ikke kender, vise tillid og optimisme, at den person, du har foran dig, vil hjælpe. Hvis denne person ikke giver dig støtte på en ordentlig måde, kan det være fordi han / hun havde en virkelig dårlig dag, og kan ikke tænke på noget andet, eller fordi han / hun er den dumme én.

Overvind din frygt og usikkerhed. Lad os overveje en anden typiske situation for dem, der elsker at gå til gymnastik og laver nogle øvelse.
Overvind din frygt og usikkerhed. Lad os overveje en anden typiske situation for dem, der elsker at gå til gymnastik og laver nogle øvelse.

Alle de samme, du er ikke ansvarlige for, hvad resten af ​​verden ønsker at tænke på dig, på trods af dine gode handlinger. Vi kan kun kontrollere, hvad hver enkelt af os gør og tænker. Bare føler glad for at være dig selv.